“Δεν έχω σταματήσει να κλαίω”: Συγκινημένη η Τούνη με αυτό που έκανε πρώτη φορά ο γιος της

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο γιος της Πάρης βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, καθώς η influencer είχε προγραμματίσει να κάνει την πλαστική στήθους, που ήθελε να κάνει εδώ και μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μετά την επέμβαση όλα πήγαν καλά, ωστόσο αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη δε θα μπορεί να σκύβει και να σηκώνει τον γιο της, επομένως θα πρέπει να έχει βοήθεια από φίλους και συγγενείς.

Το πρώτο κούρεμα

Παρά το γεγονός, πως η Τούνη έκανε την Τρίτη 9/4 πλαστική στήθους την Τετάρτη 10/4 πήρε τον μικρό Πάρη και πήγαν στο αγαπημένο της κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη για να κάνει το πρώτο του κούρεμα.

Όπως βλέπουμε στα βίντεο, που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο instagram είχε και τη βοήθεια της θείας της, την οποία αποκαλεί ”γιαγιά” του Πάρη, η οποία μάλιστα τον κρατούσε στην αγκαλιά της όσο οι κομμώτριες τον κούρευαν.

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο και μάλιστα ο Πάρης ήταν πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια του κουρέματος παρά την ηλικία του και την ενέργεια που έχει κατά τα άλλα ο μικρός Αλεξάνδρου.

Πρώτη φορά εκεί

Related posts

«Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά»: Η Έλενα Ασημακοπούλου δείχνει τις μελανιές στο σώμα της & συγκινεί

“Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μαζί απλώς δεν μιλάνε πουθενά γι’ αυτό”

«Με την αγάπη μου»: Τρελά ερωτευμένος με τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής, δεν έχει μάτια γι’ άλλον