Μελαχρινή κι αγνώριστη: Η νέα, εντυπωσιακή εικόνα της Μαρίνας Πατούλη 3 χρόνια μετά τον χωρισμό

Από τη στιγμή που χώρισε από τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να αλλάξει πολλά στην προσωπική της ζωή, στα επαγγελματικά αλλά πολύ πρόσφατα και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Το μόνο που δεν έχει αλλάξει ακόμα είναι το επίθετο

Σε χθεσινό insta story μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη, μία ορκισμένη ξανθιά, η οποία ποτέ δεν είχε αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, τουλάχιστον όσα χρόνια βρίσκεται στη δημόσια ζωή ως σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και αργότερα υπερπεριφερειάρχη, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα των μεγάλων αλλαγών και να πάει στο άλλο άκρο.

Από κατάξανθη που ήταν, ανάρτησε δύο φωτογραφίες που τη δείχνουν μελαχρινή. Αφού πρώτα έδειξε μία φψτογραφία της ξανθιά με κοντό μαλλί, έχοντας αφαιρέσει τα extension της. Η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες με τα μελαχρινά μαλλιά φαίνονται να είναι δύο διαφορετικές περούκες άλλου μήκους μαλλιού και άλλου τόνου στο μαύρο χρώμα.

Όμως η κα. Πατούλη πρόσθεσε τη λεζάντα «Οι αλλαγές ανανεώνουν τη διάθεση μας κ ομορφαίνουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας μας…Γιατί όχι στις νέες προκλήσεις;;;;», ρωτώντας ουσιαστικά ποια από τα δύο προτεινόμενα look είναι καλύτερο για να προχωρήσει στη μεγάλη αλλαγή.

Δειτε την εδώ

Related posts

Τους άκουσε όλη η Κηφισιά: Τι συμβαίνει στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

“Γιατί διαγράφεις τα σχόλια;” Σούσουρο με τις φωτό της Demy με φουσκωμένη κοιλίτσα

“Συγχωρείστε με για αυτό”: Ξανά μαζί Νίνο και Ζόζεφιν, το δήλωσαν με ένα κοινό βίντεο!