“Δεν με άφηναν να μπω στη χώρα”: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη και τον μοναχογιό της Άγγελο Λάτσιο

Την περιπέτεια που είχε με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, στο αεροδρόμιο, όταν αυτός ήταν 5 ετών, περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» στο Mega.

Τι είπε για την περιπετεια της

«Αντιμετώπισα το ίδιο με την Ηρώ πηγαίνοντας σε ξένη χώρα, όταν είχα τον γιο μου 5 χρόνων. Μιλάω για την Αγγλία, εκεί είχαμε πάει για δουλειά. Το τι πέρασα που δεν είχα χαρτιά που να λέει ότι αυτό το παιδί είναι δικό μου, γιατί εγώ Μενεγάκη αυτός Λάτσιος.

Βρε τι έπαθα να λέω. Καλέ ρωτήστε, όποιον περνάει, να λέω. Περνάνε τόσοι Έλληνες. Με τα πολλά δεν ξέρω… Ευτυχώς ασχολήθηκε η διαφημιστική που με συνόδευε και λύθηκε το θέμα, αλλιώς δεν με άφηναν να μπω στη χώρα. Μου έλεγαν “έχεις χαρτί ότι το παιδί είναι δικό σου; Πού το πας αυτό το παιδί;”. Το αντιμετώπισα στο εξωτερικό, εδώ δεν το έχω αντιμετωπίσει», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»