“Αυτή μπήκε ανάμεσά τους, όχι η τηλεόραση”: «Έσπασε» τη σιωπή της η Μελέτη για διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά

Ορισμένες αποκαλύψεις έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του «Mega Καλημέρα», αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Στη χθεσινή του συνέντευξη, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιό του και τη σχέση του σήμερα με την Φαίη Σκορδά όσο και στις αποχωρήσεις που σημειώθηκαν από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, δηλαδή της Μαρίας Κορινθίου και της Δούκισσας Νομικού.

Σπάει τη σιωπή της και λέει όσα ξέρει

«Ξέρω ότι ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσουν και να συμβιβαστούν σε πράγματα που υπήρχαν, δεν ήθελε να χωρίσουν», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Φαίη είχε πρόβλημα ως γυναίκα και ως σύζυγος του Γιώργου, όχι ως παρουσιάστρια. Είχε να κάνει με τη ζωή, όχι με τη δουλειά», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν μπήκε η τηλεόραση στη ζωή τους, μπήκε η ζωή στην τηλεόραση. Η δυσφορία είχε ξεκινήσει από την προσωπική τους σχέση και πέρασε στην επαγγελματική, όχι το αντίθετο. Δε χώρισαν οι άνθρωποι επειδή έκαναν μαζί τηλεόραση και ο ένας καπέλωνε τον άλλον», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά τη Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω ότι η Μαρία δεν είχε πρόβλημα με τον Γιώργο, ούτε με το κανάλι. Είχε πρόβλημα με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εμένα μου τα έχει πει κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”