«Όταν είμαστε μόνοι τα βράδια»: Ο Στέφανος Κασσελάκης σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένειά του με τον Τάιλερ

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, στο πλατό του «Πρωινού». Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συγκατοίκηση με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ και τον θρησκευτικό γάμο που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

«Είμαστε ενοίκιο, αλλά ανά πάσα στιγμή ψάχνουμε για να αγοράσουμε κάτι. Στο κέντρο ψάχνουμε κάτι για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για τον γάμο και τον σύντροφό του

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, έχουμε αποφασίσει το πού. Νομίζω ότι έχεις μία εξαιρετική ομάδα για ελεύθερο ρεπορτάζ, άρα βάλε τους να δουλέψουν. Νομίζεις ότι θα πέσω σε αυτή την παγίδα; Ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών», είπε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις επίμονες ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον γάμο του.

Όοσν αφορά την καθημερινότητά του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογήθηκε: «Τα βράδια βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Νομίζω ότι δεν εκπλήσσει κανέναν αυτό το χαρακτηριστικό. Όταν είμαστε μόνοι, μπορεί να δούμε καμιά σειρά στο Netflix, ή τηλεόραση… Μας αρέσει η τεκίλα. Μας αρέσει η φύση και τα ταξίδια. Τις επόμενες ημέρες θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία. Μαγειρεύουμε και οι δύο, ο Τάιλερ μαγειρεύει καλύτερα. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά».

«Μακάρι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Το σκεφτόμαστε σε βάθος πενταετίας», πρόσθεσε επίσης στη συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη