“Να ρωτήσετε τον ίδιο”: Κόλαφος η Άννα Μπεζάν για τον γάμο της με τον Δημήτρη Παππά

“Η πεθερά μου είναι πολύ διακριτική, δεν μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Με έχει στηρίξει πολύ”, παραδέχεται η ηθοποιός για τη Χριστίνα Παππά.

Την Άννα Μπεζάν συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο J2US, αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της η μητρότητα, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά.

Για την πεθερά της

«Κοιμάμαι κάθε μέρα τρεις τέσσερις ώρες, γιατί προσπαθώ να τα προλάβω όλα με το μωρό. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πεθερά την Χριστίνα Παππά. Με έχει στηρίξει πολύ, ειδικά τώρα που έχω ξεκινήσει δειλά-δειλά να επανέρχομαι με το μωρό», ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

«Τις ώρες που λείπω εγώ πηγαίνει εκείνη στο σπίτι για να περνάει χρόνο με την μικρή. Η πεθερά μου είναι πολύ διακριτική, δεν μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Όταν θέλει κάτι να πει, το λέει με ωραίο τρόπο και όχι χειριστικά», προσθέτει η ηθοποιός.

«Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου με αγαπάει πάρα πολύ και εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ, άντρας μου είναι. Είναι ο άντρας της ζωής μου», εξομολογείται σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Άννα Μπεζάν.

Για τον γάμο της

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το αν θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη Παππά, η Άννα Μπεζάν απάντησε με νόημα: «Εμένα ρωτάς; Αυτόν πάρε τηλέφωνο. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, να βρούμε και τις ισορροπίες με το μωρό».

Related posts

“Η Μαίρη Συνατσάκη ζηλεύει”: Σούσουρο με την κοινή εμφάνιση Ίαν Στρατή – Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Δημήτρης Σκουλός: «Ζω με τρεις γυναίκες στο σπίτι. Είμαι η δουλάρα τους, όχι άρχοντας»

Είναι πάμπλουτος, λίγοι ξέρουν τι δουλειά κάνει: Το επάγγελμα του πεθερού της Μενεγάκη, Δημήτρη Παντζόπουλου