Ψηλή, καλλονń, με γαλάζια μάτια: Η αδερφή της Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι «καρμπόν» της και δεν τις ξεχωρiζει ούτε ο Πλεύρης

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, με τα εντυπωσιακά της γαλάζια μάτια, δεν είναι μόνη της στην οικογένειά της που ξεχωρίζει για την ομορφιά της. Η αδερφή της μοιάζει απίστευτα μαζί της και το δείχνει συχνά μέσω των social media.Η αδερφή της Τζόρτζιας, που συχνά ποζάρει μαζί της στο Instagram, φαίνεται να έχει επίσης τα ίδια όμορφα μάτια, με αποτέλεσμα οι δύο αδερφές να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Λίγα λόγια για εκείνη

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το My Style Rocks το 2020, αναδεικνύοντας το καλλιτεχνικό της ταλέντο. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά το τραγούδι, την υποκριτική, ενώ έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα ως TikToker.

Στα 20 της χρόνια, ασχολήθηκε επίσης με το μόντελινγκ, συμμετέχοντας μάλιστα σε διάφορες διαφημίσεις. Παρά το καλλιτεχνικό της παρελθόν, διέκοψε σχεδόν τα πάντα μετά τον χαμό του πατέρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, λόγω έντονου συναισθηματικού πόνου.

Δείτε την αδερφή της:

Related posts

«Μετράει τις μέρες»: H Βίκυ Κάβουρα μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Ολόκληρο θερμοκήπιο έχει: Ντοματιές, λεμονιές και πολύχρωμα λουλούδια στον κήπο του σπιτιού της Αντελίνα Βαρθακούρη

Τα ‘χασε η Βανδή, παραληρούσαν οι θεατές: Ανέβηκε αγχωμένος στη σκηνή με το μονόπετρο στο χέρι “Γονάτισε ρε ρεμάλι”