Ο γιος του Νίκου Καρβέλα έγινε ενός: Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού που όλοι προσέξαμε για τα ισχυρά γονίδια

Δεν είναι μόνο ότι ο 1 έτους γιος του Νίκου Καρβέλα του μοιάζει καταπληκτικά, είναι ότι έχει ήδη και την ίδια αγάπη για το πιάνο.Ο Νίκος Καρβέλας πέρα από μια πολύ μεγάλη καριέρα στη μουσική και το τραγούδι, έχει καταφέρει κάτι ακόμα μεγαλύτερο, να γίνει τρεις φορές μπαμπάς. Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι πέρα από την Σοφία Καρβέλα που απέκτησε με την Άννα Βίσση, έχει κι έναν 15χρονο γιο, τον Ανδρέα, που απέκτησε από τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια αλλά κι έναν γιο που απέκτησε τον Απρίλιο του 2022 και στα 70 του χρόνια, με την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου, με την οποία είναι ζευγάρι μέχρι και σήμερα.

Η Έλενα Φερεντίνου ασχολείται επίσης με τον χώρο της μουσικής και πιο συγκεκριμένα με το τραγούδι. Όπως μπορείς να καταλάβεις λοιπόν, το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα δεν θα μπορούσε να μην έχει ήδη έμφυτη την αγάπη για την μουσική. Με βάση μάλιστα, τα στιγμιότυπα που μοιράζεται πολλές φορές με τους ακολούθους της στα social media η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, έχουμε δει πως ο μικρούλης έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο πιάνο, όπως άλλωστε και ο μπαμπάς του.

Δείτε τον Καρβέλα junior

Related posts

Δέσποινα Καμπούρη: «Αν κάποιος ψυχολόγος έβλεπε τις ζωγραφιές των κοριτσιών μου θα έδινε εντολή να μου τις πάρει η πρόνοια»

Επικό ξέσπασμα της Καινούργιου: «Έφτασα εδώ με την αξία μου – Όχι σαν κάτι άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους»

«Μου αρέσουν μόνο οι άντρες που έχουν εμμονή μαζί μου – πρέπει να κάνει το όνομά μου τατουάζ»