Αυτός είναι ο 33χρονος που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του στον Βόλο-«Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου»

Ο 33χρονος που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γαμπρό του έμενε στο Βόλο. Πώς ο γαμπρός του έστησε την ενέδρα θανάτου
Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία ενός 32χρονου άνδρα από τον 50χρονο κουνιάδο του χθες το απόγευμα έξω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου, καθώς σύμφωνα με όσα είπε ο δράστης βίαζε για 9 χρόνια την ανήλικη κόρη του και την εκβίαζε με σκοπό να αποσπάσει χρηματικά ποσά, ότι θα διοχετεύσει σε πορνογραφικά site το υλικό.

Βίαζε την ανήλικη ανιψιά του επί 9 χρόνια- Πώς του έστησε ενέδρα και τον σκότωσε ο πατέρας της
Ο δράστης πυροβόλησε μία φορά τον 32χρονο με μονόκανη καραμπίνα ιδιοκτησίας του (είχε άδεια κατοχής) και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία ομολογώντας την πράξη του και μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου όπου παραδόθηκε λέγοντας ότι τον σκότωσε όταν πληροφορήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από την 18χρονη κόρη του ότι από την ηλικία των 9 ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς αποσπώντας της χρηματικά ποσά αναφέρει το thenewspaper.gr.

Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος. Ο δράστης και το θύμα διέμεναν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα. Ο δολοφονημένος άνδρας διέμενε στην οδό Γαρέφη στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο.

«Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε όλα αυτά τα χρόνια το παιδί μου»

Ο πατέρας της 18χρονης, σήμερα, κοπέλας, όταν έμαθε τα όσα ζούσε το παιδί του όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Κάλεσε τον 32χρονο σε συνάντηση με ψεύτικη αφορμή (βλάβη στο αυτοκίνητο) και τον σκότωσε με μια σφαίρα από την καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία λέγοντάς τους «σκότωσα άνθρωπο, έρχομαι να παραδοθώ». «Εγώ σας πήρα τηλέφωνο. Θέλω να παραδοθώ. Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε με δάκρυα στα μάτια ο 50χρονος, ο οποίος ήταν σε σοκ.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα