Πήραν τα γονίδια της μαμάς: Αυτοί είναι οι δίδυμοι 18χρονοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Φερεντίνου

Η Σοφία Παυλίδου ήταν ζευγάρι στη ζωή με τον Χρήστο Φερεντίνο και μαζί απέκτησαν δύο πανέμορφα δίδυμα μωράκια πριν 18 περίπου χρόνια. Τα αγόρια αυτά σήμερα είναι ολόκληροι άντρες και εκείνη θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή σε μία από τις εξόδους τους για καφέ.

Οι γιοι της Σοφίας Παυλίδου

O Kωνσταντίνος και ο Δημήτρης Φερεντίνος είναι οι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου και είναι 18 ετών. Τόσο η μητέρα τους όσο και ο πατέρας τους δημοσιεύουν σπάνια φωτογραφίες των γιων τους, όσο σπάνιες είναι και οι φωτογραφίες τους στα social media.

Και μπορεί η Σοφία Παυλίδου να είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, ωστόσο δεν έχουμε δει πολλές φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη. Η περήφανη μαμά, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να δημοσιεύσει ένα ενσταντανέ με τους άνδρες της ζωής της, την ώρα που απολάμβαναν τον καφέ τους.

Στο κλικ βλέπουμε την ηθοποιό να ποζάρει χαμογελαστή με τους δίδυμους γιους της και φαίνεται να απολαμβάνουν τις οικογενειακές στιγμές μαζί τους. Μάλιστα, στην παρέα τους βλέπουμε και ένα χαριτωμένο σκυλάκι.

«Ευτυχία» έγραψε η Σοφία Παυλίδου στη Λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ανάρτηση της

Related posts

Περιζήτητος γαμπρός ο πρίγκιπας Νικόλαος: Αυτή η γυναίκα τον πολιορκεί όταν έμαθε για την περιουσία του

“O νυν δεν είναι πλούσιος” Στη φόρα η κρυφή ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ, βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Νικόλαου

Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»