Μέμος Μπεγνής: “Δεν είμαι άθεος, είμαι άθρησκος”

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στο χώρο της υποκριτικής αλλά όλοι μέχρι και σήμερα τον θυμούνται για τον ρόλο του στο Άκρως Οικογενειακόν που υποδύθηκε τον μεγάλο γιο του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη.

Μιλά για τη σχέση του με το Θεό και τη θρησκεία

“Όχι, δεν είμαι θρησκευόμενο άτομο, δεν πιστεύω γενικά. Δεν είμαι άθεος, είμαι άθρησκος. Έχει περάσει πολύ λάθος προς τα έξω, ότι αυτός είναι άθεος. Δεν είμαι άθεος, πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη, ούτως ή άλλως. Αλλά δεν πιστεύω στις θρησκείες”, τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πώς ανακάλυψε τον διαλογισμό:

“Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνει πράγματα, διαβάζω πολύ για θέματα του τύπου γιατί είμαστε εδώ, γιατί πεθαίνουμε. Έμεινα στη Μυτιλήνη για αρκετό διάστημα κάνοντας ασκητική ζωή. Είχε συμβεί κάτι πολύ σκληρό στη ζωή μου, ένας θάνατος. Ήθελα να απομονωθώ, και με βοήθησε πάρα πολύ”.

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε και για την παράσταση “Μπεντ”, στην οποία πρωταγωνιστεί:

“Ξαφνιάστηκα γιατί ζούμε στη χώρα της ταμπέλας. Εγώ έχω κάνει πιο εμπορικό θέατρο, μπορεί να χαρακτηριστεί και πιο light, που δεν είναι. Έχω κάνει πολλά μιούζικαλ. Φαντάσου, όταν ο Πέτρος ο Ζούλιας ανακοίνωσε σε κάποιους γνωστούς του ότι θα κάνει το “Μπεντ” μαζί μου, τον ρώτησαν αν θα το κάνει μούζικαλ. Έχω στιγματιστεί από όλο αυτό, και πραγματικά μου έκανε εντύπωση που μου ζήτησε να το κάνω, τον ευχαριστώ”.

Το βίντεο με τον Μέμο Μπεγνή:

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα