Τρίβει τη Μύτη της με την Οδοντόβουρτσα για μερικά λεπτά. Μόλις τελειώσει, βλέπει μια τεράστια αλλαγή στο πρόσωπό της!

Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα κάποια στιγμή στην ζωή τους, όπως ακμή στην εφηβεία ή φραγμένους πόρους σαν ενήλικες. Φυσικά, υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά συνήθως είναι ακριβά και δεν κάνουν για όλους τους τύπους δέρματος.

Η Alexandra, ένα νεαρό αστέρι του YouTube, μας παρουσιάζει ένα κόλπο για να καθαρίζουμε τους πόρους μας. Θα χρειαστείτε 3 απλά υλικά και μια οδοντόβουρτσα!

Θα χρειαστείτε:

-μια καθαρή, αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα
-1 κ.γ. Οδοντόκρεμα
-1 κ.γ. Μαγειρική σόδα
-λίγο ζεστό νερό

Καθαρίστε το δέρμα

Πρώτα πλύντε το πρόσωπο και μετά χρησιμοποιήστε μια πετσέτα που έχετε μουλιάσει σε καυτό νερό για να μαλακώσετε όλα τα σημεία όπου έχετε μαύρα στίγματα. Αυτό θα ανοίξει τους πόρους.

Φτιάξτε το μίγμα

Ρίξτε την μαγειρική σόδα, το νερό και την οδοντόβουρτσα μέσα σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα καλά.

Απλώστε την μάσκα

Τώρα πάρτε το μίγμα και απλώστε το γενναιόδωρα στα σημεία που έχετε μαύρα στίγματα.

Τρίψτε το

Κάντε μασάζ στους πόρους με την οδοντόβουρτσα. Είναι σημαντικό η οδοντόβουρτσα να είναι καθαρή πριν την χρησιμοποιήσετε.

Σκουπίστε

Μόλις τελειώσετε το τρίψιμο, αφήστε το μίγμα να κάτσει για 1 λεπτό. Τώρα μπορείτε να το σκουπίσετε με μια πετσέτα, αλλά απαλά. Το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο σε αυτή τη φάση.

Καθαρίστε

Για να ολοκληρώσετε τον καθαρισμό απλά ξεπλύντε το υπόλοιπο μίγμα με ζεστό νερό. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! Το δέρμα σας θα είναι πεντακάθαρο. Δείτε όλα τα βήματα στο βίντεο:

Αυτό το κόλπο είναι τέλειο για όσους έχουν προβλήματα με τα μαύρα στίγματα ή έχουν λιπαρό δέρμα. Δοκιμάστε το κι εσείς – είναι ένας τέλειος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να βελτιώσετε την όψη του προσώπου σας!

Credit: healthhacks.be

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία