Κάποιοι την είπαν “Τούμπανο” και κάποιοι Γεματούλα. Δείτε τις Φωτογραφίες και πείτε μας τη Γνώμη σας!

Οι πιθανότητες είναι πως εάν έχετε έναν λογαριασμό σε ένα κοινωνικό μέσο δικτύωσης, έχετε λάβει υβριστικά σχόλια σε κάποια φάση. Πολλοί επιλέγουν να εκνευριστούν και να εκδικηθούν αυτούς που τους σχολίασαν, άλλοι απλά τα αγνοούν. 

Η Iskra Lawrence είναι ένα πανέμορφο μοντέλο από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η 25χρονη γυναίκα όμως έχασε την υπομονή της μετά από ένα αρνητικό σχόλιο που την ενέπνευσε να απαντήσει με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο.

Το σχόλιο έλεγε: “Χοντρή αγελάδα. Μόνο επειδή όλοι είναι χοντροί, φαίνεται αυτή κανονική… Μοντέλα για μεγάλα μεγέθη; Μας κοροϊδεύετε; Απλά σταματήστε να τρώτε  από τα McDonald’s. Είναι έτσι επειδή τρώει όλη μέρα πατατάκια. Έλεος.”

Η απάντησή της είναι πολύ ενδιαφέρουσα και έχει τραβήξει την προσοχή πολύ κόσμου στο Instagram. Επειδή αυτός που την σχολίασε είπε ότι είναι έτσι επειδή τρώει συνέχει πατατάκια, αποφάσισε να κάνει μία όμορφη και αισθησιακή φωτογράφιση και να είναι καλυμμένη με σακούλες από πατατάκια!

Ανέβασε μετά και ένα βίντεό της να τρώει σε αργή κίνηση πατατάκια. Απολογήθηκε στη συνέχεια βέβαια για την αγενή συμπεριφορά της, αλλά είπε ότι την πείραξε πολύ αυτό το σχόλιο.

Η γυναίκα αυτή θα πρέπει να αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες. Κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει την αυτοπεποίθηση στις γυναίκες όλου του κόσμου.

Για περισσότερες φωτογραφίες της Iskra Lawrence, δείτε το προφίλ της στο Instagram!

Credit: awm.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία