Είναι τα hair tattoos η νέα μόδα στα αξεσουάρ μαλλιών;

Ό,τιδήποτε μπορεί να κάνει τις εμφανίσεις μας εντυπωσιακές χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας να απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια, χρόνο και κόπο από μέρους μας είναι καλοδεχούμενο. Γι’ αυτό, μετά το hair tapestry (που μοιάζει σαν να φοράς ένα ρούχο στα μαλλιά σου), καλωσορίζουμε ένα νέο trend: τα hair tattoos.

Η αρχική ιδέα ανήκει σε ένα αυστραλέζικο brand αξεσουάρ μαλλιών. Απ’ ότι διαβάσαμε, αποτυπώνονται στο τριχωτό του κεφαλιού με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζεις στο δέρμα σου ένα προσωρινό τατουάζ. Με άλλα λόγια, το κολλάς πάνω στο σημείο που θέλεις και ξεπατικώνεις, ενώ φεύγει με το λούσιμο. Φαντάσου κάτι σαν τα flash tattoosπου αγαπήσαμε το καλοκαίρι, αλλά πάνω στα μαλλιά σου.

Εντυπωσιακό; Ασυζητητί. Βέβαια βοηθάει να έχεις λεία και ίσια μαλλιά για να πετύχει ενώ -φαντάζομαι ότι- θα χρειάζονται και κάποια προίόντα styling προκειμένου να διατηρηθεί το σχέδιο ανέπαφο από την φυσική κίνηση των μαλλιών. Επίσης, χωρίς να γνωρίζω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αναρωτιέμαι πως θα “σταθεί” ένα hair tattoo στα κορίτσια με σγουρά ή -τέλος πάντων λιγότερο υπάκουα- μαλλιά; (αν πάντως το εφάρμοζα εγώ στα μαλλιά μου και μετά τα άφηνα ελεύθερα (φαντάζομαι ότι) μάλλον με πανωλεθρία θα έμοιαζε το αποτέλεσμα παρά με εντυπωσιακό αξεσουάρ).

Όπως και να ‘χει, μέχρι να τα δούμε και στην Ελλάδα, διαλέξαμε μερικά σχέδια που μας άρεσαν. Μπορείς να βρεις ακόμα περισσότερα με το hashtag #hairtattoo στο instagram.

Πηγή: cosmopolitan.gr

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία