Η Τάμτα φόρεσε την τελευταία τάση στα χείλη της και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Λάτρευα την Τάμτα πριν να τη γνωρίσω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αλλά την λάτρεψα 100 φορές περισσότερο αφότου τη γνώρισα σήμερα στο Πρω1νό. Πιο γλυκιά, άμεση, φιλική και ανοιχτή δεν θα μπορούσε να είναι.

Δειλά την ρώτησα αν θέλει να μου πει το νούμερο του κραγιόν που φόρεσε σήμερα και μονομιάς άνοιξε το τεράστιο νεσεσέρ της για να μου το δείξει.

Έκατσε στο γραφείο μου και μαζί με την Τίνα και τον Μανώλη βρεθήκαμε να μιλάμε και να χαζογελάμε για παραπάνω από μία ώρα. Πραγματικά, πιο ωραία με celebrity δεν έχω ξαναπεράσει (η Φαίη μας εξαιρείται) και για ώρες αφότου έφυγε τραγουδούσα χωρίς λόγο αυτό…

Στο θέμα μας όμως, η Τάμτα σήμερα στα χείλη τους φορούσε Pat McGrath… αναμενόμενο για ένα τόσο fashionable κορίτσι. Οι αποχρώσεις ήταν δύο. Φορούσε το

Και από πάνω το

Είναι η απόλυτη τάση για φέτος τον χειμώνα και μάλιστα, πρέπει να σου πω πως τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά της τα έκανε μόνη της. Ναι, ναι μόνη της! Τώρα, αν θέλεις και εσύ τα κραγιόν αυτά θα πρέπει να τα παραγγείλεις από το εξωτερικό καθώς δεν υπάρχουν εδώ αλλά το παρακάτω κραγιόν της MAC πλησιάζει πολύ την απόχρωση.

Πηγή: faysbook.gr

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία