Οι 10 πιο απλοί τρόποι για να μεγαλώσουν γρήγορα και φυσικά οι βλεφαρίδες σας

Θέλουμε οι βλεφαρίδες σας να φαίνονται άψογες και έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να το πετύχετε; Ψεύτικες βλεφαρίδες, βαριά μάσκαρα κλπ; Όλο αυτό το μακιγιάζ και τα ψεύτικα πράγματα μόνο βλάπτουν τις βλεφαρίδες σας.

Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν γρήγορα και φυσικά; Φυσικά!

1. Καστορέλαιο

Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι για να εφαρμόσει το καστορέλαιο αλλιώς θα τα κάνετε όαλ χάλια. Αφήστε το όλο το βράδυ και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί.

2. Αμυγδαλέλαιο

Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι για να το απλώσετε στις βλεφαρίδες σας. Μαζί με το αμυγδαλέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διάφορα άλλα ορυκτά έλαια όπως σησαμέλαιο, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο ή λάδι αβοκάντο.

3. Πράσινο τσάι

Ετοιμάστε το πράσινο τσάι και αφήστε το να κρυώσει για λίγο πριν να το εφαρμόσετε. Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι και ταμπονάρετε λίγο πράσινο τσάι πάνω βλεφαρίδες σας. Τα φλαβονοειδή και η καφεΐνη που περιέχει, θα επιταχύνουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας.

4. Τζελ αλόε βέρα

Μπορείτε να το εφαρμόσετε άμεσα χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ή ένα πινέλο μάσκαρας. Αφήστε το για όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί.

5. Αποφύγετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Μακροπρόθεσμα βλάπτουν τις βλεφαρίδες σας. Όταν τις αφαιρείτε σίγουρα βγάζετε και μερικές από τις φυσικές βλεφαρίδες σας και αυτό μόνο καλό δεν είναι.

6. Αφαιρέστε το μακιγιάζ πριν κοιμηθείτε

Όσο περισσότερο μένει η μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, τόσο περισσότερο κλείνουν οι πόροι και εμποδίζεται η φυσική τους ανάπτυξη.

7. Να τρώτε υγιεινά

Προσπαθήστε όσο μπορείτε, να τρώτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Αποφύγετε τη χρήση συμπληρωμάτων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων.

8. Βουρτσίζετε τις βλεφαρίδες σας

Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι για να τις χτενίζετε συχνά. Έτσι, θα κρατήσετε τη βρωμιά και τα σωματίδια μακριά και θα διατηρήσετε την καλή ροή του αίματος προς τις βλεφαρίδες που θα ενθαρρύνουν την ανάπτυξή τους.

9. Μην τις πειράζετε

Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας πολύ έντονα ή την εφαρμογή βαρύ μακιγιάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

10. Κάντε μασάζ στα βλέφαρά σας

Κάντε μασάζ στα βλέφαρά σας καθημερινά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έλαια όπως καστορέλαιο ή αμυγδαλέλαιο.

Credits: Witty Feed

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία