Επαγγελματίας Αισθητικός αποκαλύπτει το Απόλυτο Μυστικό για να πετυχαίνετε την Τέλεια Σκιά κάθε φορά που βάζετε Mέικ-απ

Αν έχετε ασχοληθεί με το μακιγιάζ, ξέρετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα. To μέικ-απ και η μάσκαρα είναι η βάση του μακιγιάζ και όλα τα άλλα είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα. Μπορεί τα πρώτα βήματα να είναι πολύ βασικά, αλλά αυτά που ακολουθούν είναι πολύ πιο διασκεδαστικά!

Και σε ποια δεν αρέσει να πετυχαίνει το τέλειο μακιγιάζ στα μάτια με αϊλάινερ! Πόσο ωραίο είναι να αναμιγνύεις διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ στα μάγουλα; Και φυσικά, σε όλες αρέσουν οι σκιές! Οι σκιές είναι κάτι που λατρεύουμε να μισούμε. Μια σκιά μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει το μακιγιάζ όλου του προσώπου.

Είναι δύσκολο να πετύχετε τέλεια τις σκιές και γι’αυτό μπορεί να σας φαίνεται ότι δεν αξίζει να ασχοληθείτε μαζί τους. Αν, όμως, σας αρέσουν οι σκιές και θέλετε να τελειοποιήσετε τις ικανότητες σας, τότε το παρακάτω βίντεο είναι τέλειο για σας.

Η μπλόγκερ AlexandrasGirlyTalk μας δείχνει μερικά κόλπα για τέλειο μακιγιάζ με σκιές κάθε φορά. Είτε είστε αρχάριες είτε όχι, αυτό το βίντεο θα σας βοηθήσει πολύ. Δείτε τα αγαπημένα μας σημεία:

Αναθεωρήστε τον τρόπο με τον οποίο κρατάτε το πινέλο

Την επόμενη φορά που θα πάτε να βάλετε σκιά, προσέξτε πώς κρατάτε το πινέλο για το blending. Το κρατάτε κοντά στις τρίχες; Αν ναι, τότε ίσως αυτό να είναι το πρώτο πρόβλημα.

Όσο πιο κοντά στις τρίχες το κρατάτε, τόσο πιο δύσκολο είναι να το ελέγξετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αναμίξετε καλά τις σκιές.
Κρατήστε το όσο πιο κοντά στην άκρη μπορείτε για πιο απαλό και φυσικό λουκ.

Και τα βλέφαρα χρειάζονται βάση

Και τα βλέφαρα είναι δέρμα! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα προετοιμάσετε όπως το υπόλοιπο πρόσωπο – με λίγο κονσίλερ! Πάρτε ένα επίπεδο πινέλο, βουτήξτε το στο κονσίλερ σας και ξεκινήστε ακολουθώντας την γραμμή των φρυδιών. Μετά βάψτε τα βλέφαρα σας με το ίδιο χρώμα. Αναμίξτε το με το σφουγγαράκι του μακιγιάζ.

Έτσι, θα έχετε μια βάση στο χρώμα του δέρματος, αλλά και primer που θα «κλειδώσει» τις σκιές ώστε να διατηρηθούν όλη τη μέρα.
Με αυτό το βίντεο θα πετυχαίνετε άψογο μακιγιάζ κάθε φορά. Πώς σας φαίνεται;

Credit: tiphero.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία