Τα Νύχια μου Δεν Μεγάλωναν με Τίποτα. Μέχρι που τα Βούτηξα, σε ΑΥΤΟ το Μείγμα!

Αν τα νύχια σας έχουν ταλαιπωρηθεί με πρόσθετα νύχια, ημιμόνιμο μανικιούρ, ή απλά ο κρύος χειμώνας, τότε ξέρετε πως είναι να έχετε εύθραυστα νύχια.

Η απάντηση για την ενίσχυση της κερατίνης των νυχιών βρίσκεται σε απλά σπιτικά συστατικά, και δεν έχουν καμία σχέση με τα χημικά του εμπορίου.

Αν έχετε αγανακτήσει και έχετε προσπαθήσει άδικα να αποκτήσετε υγιή και δυνατά νύχια, το παρακάτω βίντεο θα σας δώσει τη λύση. Παρουσιάζει ένα φυσικό γιατροσόφι, που απαιτεί μόνο τρία φυσικά συστατικά: ένα φρεσκοστιμμένο πορτοκάλι, ελαιόλαδο και μία σκελίδα σκόρδο.

Αρχικά αναμειγνύει το χυμό πορτοκαλιού με το ψιλοκομμένο σκόρδο και μουλιάζει σε αυτό το μείγμα για 10 λεπτά τα νύχια της. Στη συνέχεια, μουλιάζει για 5 λεπτά τα νύχια σε ελαιόλαδο. Δοκιμάζει και ένα πείραμα, βουτώντας μονάχα το ένα χέρι για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα. Η διαφορά είναι στα δύο χέρια είναι εντυπωσιακή. Συστήνεται αυτή η διαδικασία να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, για να δυναμώσουν, αλλά και να μακρύνουν τα νύχια.

Θα δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή για τα νύχια σας; Αν ναι; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτή τη συμβουλή ομορφιάς με τους φίλους σας. 

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία