Δημοσίευσε 4 Φωτογραφίες λέγοντας ότι έτσι είναι η πραγματική Ομορφιά. Συμφωνείτε;

Το μεγάλου μεγέθους μοντέλο Tess Holliday έγινε ξανά πρωτοσέλιδο ξεσπώντας εναντίον της εταιρίας Victoria’s Secret – και ο λόγος επειδή απλά είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει στα εσώρουχα της.

Σαν το πρώτο μοντέλο μεγάλου μεγέθους που υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο, η Holliday έχει κάνει μεγάλα βήματα για παχουλές κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ.

Αλλά για την παθιασμένη αυτή γυναίκα αυτό δεν ήταν αρκετό – θέλει κάθε μάρκα να πουλάει κάτι και για γυναίκες μεγάλου μεγέθους!

“Διαιωνίζουν αυτό που πάει στραβά με την Αμερική και την κοινωνία”, αποκαλύπτει η Holliday σε μια συνέντευξη. “Πρέπει να έχεις συγκεκριμένη εμφάνιση – σαν άγγελος της Victoria’s Secret – για να νιώθεις όμορφη και $έξι.”

Όπως για πολλές περισσότερες γυναίκες μεγάλου μεγέθους που διαφημίζουν τον εαυτό τους στο διαδίκτυο με αυτόν τον τρόπο, πολλοί κριτικοί βγήκαν και παραπονέθηκαν ότι η Holliday εκθειάζει έναν μην υγιή τρόπο ζωής που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα μακροπρόθεσμα σε αυτές τις νεαρές γυναίκες – όχι λόγω εμφάνισης, αλλά λόγω υγείας.

Σύμφωνα με την ιατρική ιστοσελίδα NIH, οι υπέρβαροι ενήλικες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για πολλές τρομακτικές παθήσεις, όπως στεφανιαία νόσο, υψηλή αρτηριακή πίεση, εγκεφαλικό, σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, μεταβολικό σύνδρομο, καρκίνο, υπνική άπνοια, προβλήματα αναπαραγωγής.

Όπως θα παρατηρήσατε, κανένα από ατά τα προβλήματα δεν έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση ή το πόσο όμορφο νιώθει ένα άτομο.

Το να είσαι υπέρβαρος έχει δραστικές, και μερικές φορές άμεσες επιπτώσεις στην υγεία που δεν γίνεται να τις αγνοήσουμε, όση αυτοπεποίθηση και να λείπει – ή όπως στην περίπτωση της Holliday – να πλεονάζει σε αυτές τις γυναίκες.

Δυστυχώς, η Holliday φαίνεται να διαφωνεί, σχολιάζοντας στο Instagram: “Δεν είμαι [άρρωστη]… είναι σαν να λες ότι επειδή κάποιος έχει σκουρόχρωμο δέρμα ή επειδή είναι γκέι εκθειάζει αυτόν τον τρόπο ζωής. Είσαι αυτό που είσαι.”

Συμφωνείτε με το να εξισώνεται το να είσαι μαύρος ή γκέι με το να είσαι υπέρβαρος;

Credit: awm.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία