Έχει Κορμάρα και έχει Τρελάνει τα Κοινωνικά Δίκτυα. Δεν φαντάζεστε όμως, ΠΟΣΟ Χρονών είναι…

Στην κοινωνία μας που έχει εμμονή με την τελειότητα, η νεότητα είναι το συνώνυμο της ομορφιάς. Αυτό όμως κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για τις γυναίκες, αφού δυστυχώς μετά τα 40 αρχίζουν και θεωρούνται αρχαίες.

Γι’αυτό και όταν γυναίκες σαν την Elle Macpherson ανεβάζουν μερικές φωτογραφίες τους με bikini από τις διακοπές τους, αρχίζουμε σιγά σιγά και χάνουμε το μυαλό μας. Η Macpherson είναι 51 χρονών, αλλά όπως θα δείτε, έχει το σώμα 25χρονης.

Πρόσφατα ανέβασε μερικές φωτογραφίες της  στο λογαριασμό της στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο, η πλειοψηφία του διαδικτύου τρελάθηκε. Η μητέρα δύο παιδιών είναι ακόμα πανέμοφρη, παρά το ότι είναι πάνω από μισό αιώνα στη ζωή. Είναι γνωστή ως ‘το σώμα’ και όχι άδικα.

Ενώ είναι ξεκάθαρα εκπληκτική, αν σκεφτείτε, η γυναίκα αυτή έχει κερδίσει εκατομμύρια από την εμφάνισή της τα τελευταία 35 χρόνια!

Και υπάρχει λόγος που είναι ακόμα ένα από τα κορυφαία μοντέλα που υπάρχουν στον κόσμο, ακόμα και μετά από 3 δεκαετίες φήμης.

Με αρκετές ακόμα celebrities όπως την Courteney Cox, την Michelle Pfeiffer και την Julianne Moore να φαίνονται εκθαμβωτικές στα 50 τους, είναι λογικό να αναρωτιόμαστε το από που πηγάζει η νεότητά τους.

Πιθανώς να οφείλεται στα γονίδια, αν και είμαστε σίγουροι πως και το Photoshop ή πιθανώς και πλαστικές επεμβάσεις έχουν παίξει το ρόλο τους.

Credit: viralthread.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία