Aπίθανα καλοκαιρινά σχέδια για νύχια που μπορείτε εύκολα να κάνετε μόνες σας!

To καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έφτασε ο καιρός για μια ανανέωση στο μανικιούρ σας. Δείτε μερικές εντυπωσιακές ιδέες για καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια που μπορείτε να κάνετε χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία, αφιερώνοντας λίγο χρόνο και επιστρατεύοντας λίγη απ’ τη δεξιοτεχνία σας.

Αν η λεπτοδουλειά που απαιτείται σας φαίνεται άθλος, μπορείτε απλά να ζητήσετε κάποιο απ’ τα παρακάτω σχέδια (ή παραλλαγές τους) απ’ την μανικουρίστ σας.

Φραουλίτσες

Αφηρημένη τέχνη

Δείτε στο βίντεο πώς ακριβώς να το κάνετε:

Συννεφιασμένη… nail art

Με τρία -ή δύο- βερνίκια στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του άσπρου ή του γκρι, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα συννεφάκια. Περάστε τα νύχια σας με το γαλάζιο βερνίκι-ουρανό, αφήστε το να στεγνώσει και με εργαλείο ένα τσιμπιδάκι μαλλιών -η άκρη τους είναι στρογγυλεμένη και λειτουργεί τέλεια σαν πινέλο- φτιάξτε τρεις άσπρες μικρές βούλες, που ενωμένες θα μοιάζουν με σύννεφο.

Δύο βερνίκια

Χρησιμοποιήστε δύο βερνίκια, ένα σε ματ τόνους του ροζ, κι ένα με glitter, για να κάνετε το μανικούρ σας πιο χαρούμενο και πρωτότυπο.

Kαλοκαιρινές βούλες

Σε άσπρο ή nude βερνίκι, προσθέστε μερικές χρωματιστές κουκίδες χρησιμοποιώντας την άκρη από ένα τσιμπιδάκι μαλλιών.

Διαφορέτικα χρώματα

Για να είναι το μανικιούρ σας καλοκαιρινό, δεν είναι υποχρεωτικό να ζωγραφίσετε λεπτομέρειες. Χρησιμοποιήστε απλά διαφορέτικα χρώματα σε τόνους απαλούς και ταιριαστούς.

Γεωμετρία

Η τελευταία λέξη της μόδας στο καλοκαιρινό μανικιούρ είναι τα γεωμετρικά, τριγωνικά σχήματα. Για να πετύχετε το παρακάτω αποτέλεσμα θα χρειαστείτε τρία μανό και τρία πολύ λεπτά πινελάκια μανικιούρ για να τραβήξετε ίσιες γραμμές (εναλλακτικά, δείξτε το στη μανικιουρίστ σας!).

Μαύρο πλαίσιο

Μια ακόμη δημοφιλής τεχνική είναι η παρακάτω. Πρώτα βάψτε τα νύχια σας μαύρα, και, όταν στεγνώσουν, προσθέστε μια πινελιά γαλάζιου ή τιρκουάζ.

Τυρκουάζ και χρυσαφί πέτρα

Για το υπέροχο πέτρινο αποτέλεσμα, θα χρειαστεί πρώτα να βάψετε τα νύχια σας τυρκουάζ και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό σακουλάκι, το οποίο θα τσαλακώσετε, θα «περάσετε» με χρυσαφί μανό και θα «ταμπονάρετε» με αυτό τα νύχια σας, όπως στις εικόνες.

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία