Αυτή η Γυναίκα είχε Τεράστιο Πρόβλημα με τα Φρύδια της. Μέσα σε ΕΝΑ βράδυ, δείτε Πως έγιναν!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φροντίσετε τα φρύδια σας. Με διάφορα προϊόντα μακιγιάζ, όπως μολύβι φρυδιών ή μάσκαρα και σκιές. Αλλά μια γυναίκα πρόσφατα δοκίμασε ένα τζελ φρυδιών, που της χάρισε τέλειο σχήμα φρυδιών στα ανεπαίσθητα και σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια της. 

Δημοσίευσε βήμα βήμα την εμπειρία της με το τζελ φρυδιών Etude House Tint My Brows Gel, ένα κορεάτικο προϊόν ομορφιάς που υπόσχεται το μακιγιάζ φρυδιών να διαρκέσει μετά την αφαίρεση της επίστρωσης.

Να πως έμοιαζαν τα φρύδια της προηγουμένως:

Ξεκίνησε χρησιμοποιώντας το λεπτό βουρτσάκι για να ζωγραφίσει τα φρύδια. Αρχικά φαίνεται σαν μπογιά.

Κοιμήθηκε όλο το βράδυ με το τζελ – οι οδηγίες αναφέρουν να παραμείνει για τουλάχιστον 2 ώρες – ξύπνησε και αφαίρεσε την επίστρωση.

Ήταν ανήσυχη μήπως το τζελ αφαιρέσει και τις τρίχες των φρυδιών της, αλλά αναφέρει ότι αφαιρέθηκε εύκολα και ανώδυνα. Δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα μετά την εφαρμογή του τζελ:

Τέλος, αναφέρει ότι το προϊόν Etude House Tint My Brows Gel δεν διήρκεσε πάνω από 3 μέρες, και ότι σκοπεύει να το χρησιμοποιεί σε διακοπές ή σε κατασκήνωση, όπου συμπεριλαμβάνεται και κολύμπι. Πραγματικά εντυπωσιακό! Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: cosmopolitan.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία