Ανακατεύει 2 συστατικά και βάζει το μείγμα στα κιτρινισμένα δόντια της. Λίγη ώρα μετά, απολαμβάνει το αστραφτερό της χαμόγελο!

Τα δόντια μας, υποτίθεται ότι είναι λευκά – αλλά μεγαλώνουμε, τρώμε τρόφιμα και κάνουμε πράγματα (όπως π.χ. κάπνισμα) που αποχρωματίζουν τα δόντια μας. Ένα άτομο με λευκά δόντια όταν χαμογελάει, φαίνεται πιο αξιόπιστο και καθαρό – ή έτσι τουλάχιστον νομίζουμε. Εν πάση περιπτώσει, εάν προσπαθείτε, όπως και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι, να αποκτήσετε πιο λευκά δόντια, υπάρχει μια τέλεια λύση!

Δεν θα χρειαστεί να πάτε και να πληρώσετε τόνους χρημάτων για λευκαντικά προϊόντα. Τα τρία συστατικά που χρειάζεστε, τα έχετε όλοι στα ντουλάπια σας! Θα χρειαστείτε κουρκούμη, λάδι καρύδας και κάποιο έλαιο της αρεσκείας σας π.χ. μέντας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αναμίξετε 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας με 2 ταμπλέτες κουρκούμης και μια ή δύο σταγόνες από το αρωματικό έλαιο. Ανακατέψτε καλά και έτοιμο! Έχετε τη δική σας οδοντόπαστα που όχι μόνο θα κάνει αστραφτερά τα δόντια σας, αλλά θα τα κάνει και πιο λευκά! Θα γίνετε ο φθόνος του γραφείου!

Ξέρατε ότι η κουρκούμη έχει τέτοια οφέλη για την υγεία;! Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο.

Credit: RelayHero

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία