Αυτή η Γυναίκα που δημιουργεί Απίστευτες Οφθαλμαπάτες ΜΟΝΟ με Μακιγιάζ θα σας κάνει να Τρίβετε τα Μάτια σας!

Το μακιγιάζ συνήθως χρησιμοποιείται για την βελτίωση της καθημερινής μας εμφάνισης, αλλά είναι και κάποιοι που συνειδητοποιούν το πραγματικό του δυναμικό. Η Mimi Choi από το Βανκούβερ του Καναδά, είναι μια από αυτούς. Η 31χρονη καλλιτέχνης του μακιγιάζ δημιουργεί έντονες υπερρεαλιστικές οπτικές ψευδαισθήσεις και το καταπληκτικό της έργο, έχει κάνει την Mimi να κερδίσει 274.000 οπαδούς στο Instagram.

Πριν ανακαλύψει την τέχνη του μακιγιάζ, η Mimi εκπαιδεύτηκε ως δασκάλα και εργάζονταν σε σχολείο προσχολικής αγωγής για τρία χρόνια. «Ένιωσα πως η δημιουργικότητά μου ήταν καταπιεσμένη, μου άρεσε η διδασκαλία αλλά δεν ήμουν εντελώς χαρούμενη», είπε. «Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση». Αφού άφησε την τάξη, άρχισε να πειραματίζεται με τις βούρτσες του μακιγιάζ στο σπίτι της.

«Πάντα ήμουν καλλιτεχνική φλέβα και είχα κάνει και νυφικό μακιγιάζ πριν που άρεσε πολύ στους ανθρώπους. Δεν είχα κάνει τίποτα τόσο τρελό, όσο το έργο που κάνω τώρα, όμως». Η εγγραφή της σε ένα τοπικό κολέγιο ομορφιάς, βοήθησε πραγματικά τη Mimi να πάει τις δεξιότητές της στα ύψη. Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν, όταν έφτασε το Halloween. «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για την 31 Οκτωβρίου, οπότε κοίταξα το Instagram και βρήκα μια φωτογραφία μιας γυναίκας που το πρόσωπό της έμοιαζε να έχει σπάσει».

«Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ ξανά κάποιο τρελό μακιγιάζ στον εαυτό μου, αλλά μόλις βγήκα από τα συνηθισμένα, έγραψα ιστορία».

Η Choi κάνει τη δουλειά της μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία, δημιουργώντας τρεις διαστάσεις σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Χειρίζεται το μακιγιάζ σαν ένας καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί το χρώμα και τοποθετεί σκιές πάνω στο σώμα της, για να κάνει το δέρμα της να ξεπροβάλει ή να υποχωρεί από το σώμα.

Credit: BoredPanda

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία