Αυτά είναι τα 10 καλύτερα tips ομορφιάς που έχουμε ανακαλύψει!

Το μακιγιάζ είναι τέχνη και το πιο μαγικό δώρο για όλες τις γυναίκες του κόσμου. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να αναδείξουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους και να κρύψουν τις αδυναμίες τους. Αλλά ακόμα και όσες χρησιμοποιούν καλλυντικά τακτικά, δεν γνωρίζουν όλα τα μυστικά ομορφιάς που κυκλοφορούν εκεί έξω.

1. Φροντίστε τα πινέλα σας.

Οι καλής ποιότητας βούρτσες μπορεί να διαρκέσουν σχεδόν μια ζωή. Για να διατηρήσετε τα πινέλα σας σε καλή κατάσταση, ακολουθήστε αυτά τα απλά αλλά αποτελεσματικά tips. Κατ’ αρχάς, μην αφήνετε τα πινέλα σας βρώμικα. Να τα πλένετε τακτικά χρησιμοποιώντας σαμπουάν ή ήπιο υγρό πιάτων. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικάπάνω σε απορροφητικό χαρτί.

2. Μην μακιγιάρεστε από την αρχή. Φρεσκαριστείτε!

Δεν λόγος πρώτα να απομακρύνεται και στη συνέχεια να ξαναφτιάξετε το μακιγιάζ σας αν σκοπεύετε να βγείτε έξω το βράδυ. Για να απορροφήσετε την λιπαρότητα και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, απλώστε λίγο toner στο πρόσωπό σας και ταμπονάρετε με χαρτομάντιλο. Στη συνέχεια απλώστε πούδρα για να δώσετε στο δέρμα σας μια βελούδινη αφή.

3. Αποφύγετε τα ακριβά scrubs σώματος.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ακριβά spa. Μπορείτε εύκολα να κάνει το δέρμα σας μεταξένιο και λείο, χωρίς ποτέ να φύγετε από το σπίτι, φτιάχνοτας το δικό σας, σπιτικό scrub σώματος: ανακατέψετε 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ή αλάτι και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες λεβάντα ή αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ. Πριν μπείτε στο ντους, κάντε μασάζ απαλά με το scrub σε όλο το σώμα σας και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

4. Φροντίστε τα χείλια σας.

Για να εφαρμόσετε το κραγιόν σας τέλεια, τα χείλη σας θα πρέπει να είναι ομαλά και φροντισμένα. Ανακατέψτε ίσα μέρη καστανή ζάχαρη, ελαιόλαδο και εκχύλισμα βανίλιας. Κάντε απαλό μασάζ με το μείγμα στα χείλη σας και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα χαρτομάντιλο. Αυτό είναι! Τα χείλη σου είναι έτοιμα για το κραγιόν.

5. Ποτέ μην αγοράζετε foundation έναν τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας.

Δεν υπάρχει λόγος να έχετε πολλά foundation στην τσάντα σας. Αν θέλετε μια πιο σκούρα απόχρωση για το καλοκαίρι, ανάμειξτε σε λίγο bronzer gel.

6. Μην χρησιμοποιείτε πολύ πούδρα.

Βάλτε λίγο μόνο στο τελείωμα του μακιγιάζ σας.

7. Το σωστό τελείωμα για το κραγιόν.

Για να κάνετε το κραγιόν σας να διαρκέσει περισσότερο βάλτε ένα χαρτομάντηλο στα χείλη σας και ταμπονάρετε με λίγη πούδρα.

8. Η τέλεια γραμμή eyeliner.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι eyeliner και κολλητική ταινία. Τοποθετήστε ένα κομμάτι της ταινίας στην εξωτερική γωνία του ματιού σας στην επιθυμητή γωνία και να χαράξτε μια γραμμή.

9. Απομακρύνετε την επιπλέον μάσκαρα από το βουρτσάκι.

Για πλούσιες βλεφαρίδες, πάρτε τη μάσκαρά σας και ένα χαρτομάντιλο. Περάστε το πινέλο πάνω από ένα χαρτομάντιλο αρκετές φορές για να αφαιρέσετε την επιπλέον μάσκαρα και στη συνέχεια απλώστε στις βλεφαρίδες σας.

10. Βαζελίνη για να απομακρύνετε το μακιγιάζ.

Βάλτε μία μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι, περάστε το πρόσωπό σας και ξεπλύνετε. Αυτή η θεραπεία απομακρύνει ακόμα και το πιο επίμονο αδιάβροχο μακιγιάζ.

Credits: Bright Side

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία