9 Ιδέες για Αψεγάδιαστο Καθημερινό Μακιγιάζ

«Να βάψω τα μάτια με σκιές ή όχι; Ποιο χρώμα κραγιόν να διαλέξω; Στη δουλειά δε μπορώ να βάφομαι έντονα, μήπως να βάψω μόνο τις βλεφαρίδες μου; » — αυτές και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις τις σκέφτεται σχεδόν κάθε γυναίκα καθημερινά το πρωί, όταν ετοιμάζεται για τη δουλειά της.

Εμείς σας προτείνουμε πως να φτιάξετε το ιδανικό μακιγιάζ, για να φαίνεστε φυσικές και αψεγάδιαστες κάθε πρωί.

Ιδανική απόχρωση μέικαπ

Για τον ιδανικό τόνο του προσώπου, χρησιμοποιήστε κρέμες με χρώμα, μέικαπ, κονσίλες και πούδρα. Θυμηθείτε! Μη χρησιμοποιείτε πολύ σκούρες αποχρώσεις από το φυσικό σας τόνο, ακόμα και αν θέλετε να έχετε πιο μαυρισμένη εμφάνιση. Όταν διαλέγετε κονσίλερ και μέικαπ για το πρόσωπο, προσέξτε να είναι το πολύ ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας.

Πυκνά φρύδια

Γεμίστε τα φρύδια σας με σκιές, μολύβι ή μάσκαρα, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μη ξεχνάτε ότι το χρώμα των φρυδιών πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών. Έτσι στις ξανθιές προτείνεται ανοιχτό καφέ μολύβι, και στις μελαχρινές μπορούν να υιοθετήσουν πιο σκούρες αποχρώσεις.

Τονισμένα μάτια

Τονίστε τα μάτια σας με ένα ανοιχτό καφέ μολύβι ματιών ή σε καφέ αποχρώσεις, και απλώστε τις γραμμές με ένα πινέλο. Στα άνω βλέφαρα περάστε σκιές σε ουδέτερες αποχρώσεις. Τέλος, περάστε τις βλεφαρίδες με καφέ ή μαύρη μάσκαρα.

Απαλό ρουζ

Η ιδανική απόχρωση ρουζ για ένα φυσικό αποτέλεσμα είναι το μπεζ-ροζ. Το εφαρμόζουμε με ένα μεγάλο πινέλο. Απλώστε το πάνω στα μήλα, ρουφώντας το πρόσωπο προς τα μέσα, και καθώς φτάνετε προς τους κροτάφους θα πρέπει να σβήνει και να γίνεται ένα με την επιδερμίδα.

Έντονα χείλη

Ανεξαρτήτως ή όχι αν έχουμε φυσικό μακιγιάζ, πρέπει να τονίσουμε την ομορφιά των χειλιών. Επιλέγουμε ζεστά χρώματα για κραγιόν ή λιπ γκλος και το εφαρμόζουμε ταμποναριστά με τα δάχτυλά μας, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές

Για τις μελάχρινές, μπορούν να τονίσουν με μαύρο χρώμα τα μάτια τους. Στα χείλη θα φαίνεται ωραίο το ημιδιάφανο κερασί κραγιόν.

Ιδανικό μακιγιάζ για ξανθιές

Οι ξανθιές μπορούν να χρησιμοποιούν απαλές αποχρώσεις μακιγιάζ: απαλό ροζ ή ροδακινί. Για τα χείλη μπορούν να επιλέξουν ροζ κραγιόν με γκλίτερ.

Ιδανικό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες

Για τις κοκκινομάλλες, καλύτερα να αποφεύγουν τις έντονα μπλε και πορτοκαλί αποχρώσεις, και να προτιμούν χρυσές και παστέλ αποχρώσεις. Το φυσικό μακιγιάζ θα επιτευχθεί με τη βοήθεια κραγιόν σε ζεστούς τόνους του κόκκινου και σε παρόμοιο χρώμα ρουζ.

Τέλειο nude

Θυμηθείτε τον κανόνα: τονίστε είτε τα μάτια είτε τα χείλη σας. Το φυσικό μακιγιάζ σημαίνει αρμονική τόνωση ματιών και χειλιών.

Credit: adme.ru

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία