8 Απίθανοι τρόποι για να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν. Θα μείνετε άφωνες με το αποτέλεσμα!

Η ομορφιά, είναι μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι καταναλωτές ξοδεύουν συχνά εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες κάθε χρόνο σε προϊόντα ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένης και της μάσκαρα. Υπάρχουν πολλές μάσκαρες στην αγορά, που υπόσχονται να κάνουν τις βλεφαρίδες σας πιο έντονες, μακριές και όμορφες. Αντί να ξοδεύετε όλη σας την περιουσία σε αυτά τα προϊόντα, σκεφτείτε μερικές φυσικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες που επιθυμείτε.

Ακολουθούν οκτώ τρόποι για να αποκτήσετε μακριές βλεφαρίδες σε χρόνο μηδέν:

1. Χτένισμα

Το χτένισμα βοηθάει στη βελτίωση της ροής του αίματος, η οποία με τη σειρά της λειτουργεί για να τονώσει την ανάπτυξη των τριχών. Χρησιμοποιήστε ένα καλά πλυμένο βουρτσάκι από ένα παλιό μπουκαλάκι μάσκαρα, για να χτενίσετε τις βλεφαρίδες σας. Βουρτσίστε από τη βάση των βλεφαρίδων σας ως τις άκρες, για 5 λεπτά την ημέρα. Προσθέστε μερικές σταγόνες βιταμίνης Ε για μια επιπλέον ώθηση!

2. Έλαια

Το καστορέλαιο, το έλαιο καρύδας και το ελαιόλαδο, εμπεριέχουν λιπαρά οξέα που λειτουργούν ως θρεπτικά συστατικά για τις βλεφαρίδες σας. Βάλτε μια σταγόνα λαδιού σε ένα καθαρό βουρτσάκι ή στο δάχτυλό σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας πριν πέσετε για ύπνο.

3. Διατροφή

Η ανεπάρκεια πολλών βιταμινών, μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών και βλεφαρίδων. Διατηρήστε μια υγιεινή διατροφή, για να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας δυνατές, παχιές και υγιείς. Φροντίστε να τρώτε πρωτεΐνες, φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα πλούσια σε λιπαρά οξέα, όπως είναι τα καρύδια.

4. Πράσινο Τσάι

Το πράσινο τσάι, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορούν να σας απαλλάξουν από την τριχόπτωση. Απλά, ετοιμάστε ένα δυνατό φλιτζάνι με πράσινο τσάι, αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, δύο φορές την ημέρα.

5. Αλόη Βέρα

Η αλόη βέρα ενυδατώνει τα μαλλιά σας ενώ προάγει ανάπτυξη. Από ένα φρέσκο φύλλο αλόης, πιέστε μερικές σταγόνες από το ζελέ της. Εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας και αφήστε το επάνω για μια νύχτα. Πλύνετε το πρόσωπό σας και ξεπλύνετε τα μάτια σας το πρωί. Αναμίξτε το με καστορέλαιο ή ελαιόλαδο, για μια επιπλέον ώθηση!

6. Καθαρισμός

Ο καθαρισμός του προσώπου, είναι πολύ σημαντικός για την τόνωση και ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας. Όταν κοιμάστε φορώντας μάσκαρα, μπορεί να βλάψει τις βλεφαρίδες σας και να τις κάνει να σπάσουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ σας καλά, πριν πέσετε στο κρεβάτι.

7. Μασάζ

Το απαλό μασάζ στις βλεφαρίδες σας, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας και να τονώσει την ανάπτυξη των τριχών. Πλύνετε τα χέρια σας και στη συνέχεια, εφαρμόστε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας στα δάχτυλά σας. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στις βλεφαρίδες σας για περίπου 5 λεπτά. Επαναλάβετε αρκετές φορές την εβδομάδα.

8. Διαλείμματα στο μακιγιάζ

Πολλές μάσκαρες, περιέχουν συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα και ευκαμψία στις βλεφαρίδες σας. Να ξεκουράζετε τα μάτια σας μια στο τόσο, αποφεύγοντας να βάλετε μάσκαρα. Να αλλάζετε μάσκαρα κάθε 2-3 μήνες, για να αποφεύγετε τυχόν λοιμώξεις στα μάτια.

Credit: DavidWolfe

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία