7 γυναίκες που υποστήριξαν τον εαυτό τους όταν δέχτηκαν bullying για το σώμα τους

Το σώμα της κάθε γυναίκας, είτε είναι διάσημη είτε όχι, σίγουρα σχολιάζεται και χαρακτηρίζεται από τους υπόλοιπους.

Συχνά ακούγονται τα σχόλια “πολύ χοντρή“, “πολύ αδύνατη“, ακόμα και “πολύ έγκυος“! Οι παρακάτω κυρίες όμως απέδειξαν πως το μέγεθος δεν μετράει και υποστήριξαν το κορμί τους, αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητά τους και απαντώντας σε όλους εκείνους που τις κατέκριναν, πως μπορούν να πουν πολλά παραπάνω, πέρα από το νούμερο των ρούχων τους.

Pink

Οι χρήστες του Twitter κατέκριναν το σώμα της γνωστής τραγουδίστριας μετά από μια τελετή κατά την οποία βραβεύτηκε για τη δέσμευσή της στην έρευνα του καρκίνου, αφήνοντας σκληρά σχόλια για το βάρος της. Εκείνη όμως κάθε άλλο παρά πτοήθηκε και απάντησε σε όλους αυτούς πως νιώθει πολύ όμορφη και πως είναι πολύ καλά, ευτυχισμένη και υγιής μέσα σε αυτό το τρελό σώμα, το οποίο αυτόν τον καιρό ξεκουράζεται. Αργότερα ανέβασε και φωτογραφίες θαυμαστών της, οι οποίοι δείχνουν αγάπη στα δικά τους σώματα.

Ariana Grande

Όταν η όμορφη Ariana ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνισή της με τη Nicki Minaj στο All-Star Game του NBA, αμέσως κάποιοι σχολίασαν το μέγεθος των oπισθiων της και αυτή απάντησε όλο χάρη, πως κουνάει τον μικρό, όμορφο και χαριτωμένο ποπό της δίπλα στον μεγάλο ποπό της Nicki Minaj και είναι και οι δύο υπέροχοι, ενώ συμπλήρωσε πως θα ήταν καλύτερα να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να νιώθουν υπέροχοι, ανεξαρτήτως του πώς είναι εμφανισιακά.

Lady Gaga

Η εκκεντρική σταρ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και αμέσως έλαβε μήνυμα πως είχε πάρει βάρος. Όπως απάντησε, τι σημασία έχει που κάποιες φορές έχει κοιλίτσα και κάποιες όχι, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από την πείνα και πρόσθεσε πως προτιμά να είναι χοντρή, από το να είναι ρηχή.

Jessica Simpson

Το 2012, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Jessica δέχτηκε πολλή κριτική από τα Μέσα για το κορμί της. Μόλις γέννησε, απάντησε σε όλους πως η κάθε έγκυος, από τη στιγμή που δημιουργεί μια ζωή, μπορεί να φάει ό,τι θέλει, αρκεί να μένει υγιής, καθώς και ότι δεν επρόκειτο η ίδια να αφήσει τα ΜΜΕ να της στερήσουν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της.

Khloé Kardashian

Η Khloé έχει ακούσει πολλά για το βάρος της, ακόμα και από τη μητέρα της, ενώ μίλησε γι’ αυτό το θέμα δημοσίως στη σειράKeeping Up With the Kardashians” και δήλωσε πως ποτέ δεν πρέπει να κριτικάρουμε κάποιον για το σώμα του. Μάλιστα ακολούθησε και η ίδια τη συμβουλή της όταν ο αδερφός της, Rob, πήρε κάποια κιλά, γράφοντας στο Twitter πως όσοι κριτικάρουν τους άλλους για την εμφάνισή τους είναι ρηχοί και πρέπει να ωριμάσουν.

Adele

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια απαντά σε όλους εκείνους που τη σχολιάζουν για το βάρος της, πως είναι πραγματικά χαρούμενη γι’ αυτό και πως ποτέ της δεν ήθελε να μοιάζει με τα μοντέλα από τα εξώφυλλα των περιοδικών. Αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των γυναικών και γι’ αυτόν τον λόγο είναι περήφανη.

Tyra Banks

Μετά από τη δημοσίευση της φωτογραφίας της Tyra με το μαγιό στον κίτρινο τύπο, με σχόλια όχι και τόσο κολακευτικά για την εικόνα της, η εντυπωσιακή γυναίκα φόρεσε ξανά το ίδιο μαγιό της φωτογραφίας στην τηλεόραση, θέλοντας να δείξει πως η εμφάνισή της εκείνη ήταν αποτέλεσμα κακής λήψης και σε όσους τη χλεύασαν απάντησε με τιμή: “Σε εσάς ένα πράγμα έχω να πω: φιλήστε τον χοντρό μου ποπό!

[via]

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία