22 Απελπισμένες Γυναίκες μας εκμυστηρεύονται τις ΠΙΟ Τρομακτικές στιγμές που έχουν ζήσει ενώ Φρόντιζαν τον Εαυτό τους!

Πρόσφατα ρωτήσαμε την κοινότητα του BuzzFeed για να μας πουν τις πιο τρομακτικές ιστορίες ομορφιάς. Αυτές είναι οι ιστορίες τους.

1.
“Χρησιμοποιούσα ισιωτικό σίδερο για να ισιώνω τα μαλλιά μου, και μια μέρα άφησα το σίδερο να ζεσταθεί αρκετά. Τα μπροστινά μαλλιά μου κάηκαν και έγιναν στάχτη και έπεσαν στον νιπτήρα. Έπρεπε να φοράω μπαντάνες και κορδέλες για αρκετό καιρό.”
—Trey Haliburton, Facebook

2.
“Έκανα αποτρίχωση με κερί στο άνω χείλος μια μέρα πριν ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά. Το δέρμα μου ερεθίστηκε και για μια εβδομάδα είχα τεράστιες κόκκινες φουσκάλες γύρω από το στόμα μου. Όλοι πίστευαν ότι έχω έρπη!”
—Sara Faith Reichert, Facebook

3.
“Στα 19 μου είχα κοντό κούρεμα και πλατινέ μαλλιά. Πήγα σε ένα κομμωτήριο για να βάψω τις ρίζες και ο κομμωτής μου δεν ήταν εκεί, αλλά μια άλλη κοπέλα είπε ότι θα έβαφε αυτή. Στα μισά της βαφής, ένιωθα το κεφάλι μου σαν να είχε πάρει φωτιά και είχε μια περίεργη μυρωδιά. Είπε ότι ήταν φυσιολογικό, αλλά κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά. Έτρεξα στον νιπτήρα για να ρίξω νερό. Έπεφταν τούφες μαλλιών και όλα τα μαλλιά μου είχαν λιώσει. Κατέληξα να πάω στον γιατρό και είχα χημικά εγκαύματα για εβδομάδες.”
—Danni Haverfield, Facebook

4.
“Έκανα μόνη μου αποτρίχωση στα πόδια και αποφάσισα να κάνω απότρίχωση στο μπικίνι. Δεν πήγε καλά..Μέχρι σήμερα χαίρομαι που ήμουν μόνη μου γιατί καθόμουν στο πάτωμα, έκλαιγα και αιμορραγούσα. Είχα μελανιές για αρκετό καιρό και το να φοράω εσώρουχο ήταν δύσκολο. ”
—Lindsay Bridgeman, Facebook

5.
“Κατά λάθος χρησιμοποίησα ασετόν αντί για λοσιόν. Το πρόσωπό μου πονούσε και ξεφλούδιζε για μια εβδομάδα!”
—Mary Shanks, Facebook

6.
“Μια φορά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσω κραγιόν για σκιά. Κατέληξα να ξυπνήσω με ερεθισμό και πρήξιμο στο άνω βλέφαρο. Πήγα σε δερματολόγο που προσπάθησε να μη γελάσει. ”
—daluved17032

7.

“Ήθελα να κόψω τις αφέλειες και πήρα τη μηχανή για τριμάρισμα του άντρα μου. Μέχρι να τελειώσω είχα ξυρίσει μαζί και τα φρύδια μου. Ακόμα προσπαθώ να τα μεγαλώσω. ”
—kenitrac

8.
“Ήμουν κοντά στο φούρνο ενώ μαγείρευα και έλιωσαν οι εξτένσιον βλεφαρίδες μου! Ήμουν έτσι για μέρες! ”
—peytonlord

9.
“Η αισθητικός μου επέμενε να κάνω αποτρίχωση με κερί σε όλο το πρόσωπο. Παρά τους ενδοιασμούς μου και την άρνησή μου, εκείνη το έκανε. Το κερί ήταν καυτό και το ευαίσθητο δέρμα μου είχε μετά εγκαύματα. ”
—littleladylaur

10. 

“Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να βάλω βαφή μαλλιών στα φρύδια μου. Προφανώς δεν ήταν. Το πρόσωπό μου ήταν πρησμένο για 3 συνεχόμενες μέρες.”
—Romy

11.
“Αγόρασα κερί για μπικίνι. Δεν υπήρχαν λωρίδες για να το αφαιρέσεις. Το άπλωσα όλο στην ευαίσθητη περιοχή και όταν ήρθε η ώρα να το βγάλω, έμαθα με τρόπο πόσο επώδυνο ήταν. Μπήκα στο μπάνιο για να το ξεπλύνω αλλά δεν έβγαινε. Πέρασα πάνω από μια ώρα κόβοντας το κερί με ψαλιδάκι και κλαίγοντας. ”
—amandaw493aeb7f6

12. 
“Πριν από μερικά χρόνια ετοιμαζόμουν για ένα πάρτυ και έβαλα το σίδερο μαλλιών να ζεσταίνεται ενώ έκανα ντους. Μάλλον μετά έπεσε στο πάτωμα και όταν βγήκα κατά λάθος το πάτησα. Το πόδι μου έπαθε σοβαρά εγκαύματα που έπρεπε να πάω νοσοκομείο και να έχω πατερίτσες για μια εβδομάδα!”
—allegrag4e456019a

13.

“Πήγα να κάνω αποτρίχωση τα φρύδια μου και η ειδικός έβαλε το κερί κάτω από το φρύδι μου. Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και μπήκε κερί στις βλεφαρίδες μου. Τελικά οι βλεφαρίδες αποτριχώθηκαν και αυτές!”
-andreac4837684ee

14. 
“Ο πατέρας μου έχει ανοιχτόχρωμα δέρμα και αντί για αντηλιακό χρησιμοποίησε κατά λάθος σπρέι μαλλιών στις διακοπές. Ήταν κατακόκκινος. ”
—bridgetm46e72d7d8

15. 

“Μια φορά έκανα αποτρίχωση στα φρύδια μου και η γάτα μου μπήκε στο μπάνιο και τρίφτηκε στο χέρι μου, προκαλώντας να τραβήξω το κερί ψηλότερο από όσο έπρεπε. Τελικά έλειπε ένα ολόκληρο κομμάτι από το φρύδι.”

—monicaxo

16.
“Ο πατέρας μου συμφώνησε να πάω σε πάρτυ, και όταν βάφτηκα χρησιμοποίησα μια πούδρα. Η θεία μου έστειλε κάποιες φωτογραφίες στον πατέρα μου και εκείνος με κατηγόρησε ότι έκανα χρήση κοκκαΐνης. ”—maddyb4c7978c7e

17. 
“Χρησιμοποίησα κερί στα ρουθούνια μου για να αφαιρέσω τις τρίχες.”—meganh45a337777

18.
“Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ένα μαρκαδόρο ως eyeliner.”—gabbit2

19. 
“Έκανα πρωί τις αφέλειές μου με σίδερο μαλλιών, και έτσι όπως ήμουν νυσταγμένη χτύπησα στο μάτι και το έκαψα. Μπήκα εντατική και για μια εβδομάδα φορούσα επίδεσμο και άκουγα αστεία για πειρατές. ”—daunejaimesd

20.
“Μια φορά κατά λάθος βούρτσισα τα δόντια μου με κρέμα που είναι για μούδιασμα πόνου. Στα μισά όλο το στόμα μου είχε αρχίσει να μη νιώθει τίποτα. ”—lyndseywest

21. 
“Μια φορά έβαλα κατά λάθος αποτριχωτική μους στα μαλλιά μου πριν βγω ένα ραντεβού. Ευτυχώς δεν είχα βάλει στις ρίζες και το πρόλαβα, αλλά για καιρό τα μαλλιά ήταν ξηρά και εύθραυστα!”—katiew470cb3c03

22. 
“Η φίλη μου μια φορά ούρησε στο θάλαμο ενώ έκανε σπρέι μαυρίσματος. Είχε ρυάκια να κυλάνε στα πόδια της. Ήταν απαίσιο! ”—emilyl46fdd2dae

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία