20 σχέδια νυχιών με ματ βερνίκι για μαμάδες που θέλουν να ξεχωρίζουν!

Το ματ βερνίκι είναι η νούμερο 1 τάση για το χειμώνα 2017. Εδώ και μερικά χρόνια βλέπουμε πως οι nails artists προτιμούν όλο και περισσότερο το μαύρο που αν και το βλέπαμε με κακό μάτι στην αρχή γιατί πιστεύαμε οτι δεν είναι τόσο chic , ωστόσο βλέπουμε οτι χρησιμοποιείτε όλο και περισσότερο για όλα τα είδη νυχιών.

Τα ματ βερνίκια νυχιών, ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση, τόσο αν θέλεις να δείχνεις πιο κομψή και φινετσάτη, όσο και σε μια πιο casual εμφάνιση.

Επίσης, είναι η καλύτερη επιλογή για όσες δεν θέλουν κάτι πολύ έντονο και λαμπερό για τη δουλειά τους, αλλά ακόμη και αν δεν έχετε ματ βερνίκια αλλάξτε την,την υφή από τα γυαλιστερά προϊόντα με ένα ματ top coat.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά ματ νύχια για το φετινό χειμώνα:

Στο ματ βερνίκι μπορείς να κάνεις ακριβώς τα ίδια σχέδια όπως και στα άλλα μανό όπως υπέροχα floral σχέδια , πουά και ombre, αλλά φυσικά και negative space με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

Όπως προανέφερα, το μαύρο χρώμα είναι το πιο must, αλλά και τα nude, τα γκρι και γενικότερα τα σκούρα βερνίκια είναι μέσα στα trends του Χειμώνα 2017. Το συνδυασμό, όμως του μαύρου και του άσπρου είναι δύσκολο να τον αποχωριστούμε.

Πηγή: daddy-cool.gr

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία