15 πανεύκολα κόλπα ομορφιάς, που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

1. Κρατήστε τα προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ δίπλα στο κρεβάτι σας για να μην έχετε καμία δικαιολογία να αφαιρείτε το μέικαπ πριν κοιμηθείτε.

2. Αν δε μπορείτε να περιμένετε να στεγνώσει η ενυδατική κρέμα ή το μέικ πριν εφαρμόσετε τα υπόλοιπα καλλυντικά, τότε στρέψτε στο πρόσωπό σας ένα σεσουάρ.

3. Αν έχετε ξεμείνει από κάποιο καλλυντικό, εφαρμόστε στα χείλη, στα μάγουλα και στα βλέφαρα λίγη ποσότητα κραγιόν και απλώστε με το δάχτυλο.

4. Για να φωτίσετε και να κάνετε περίγραμμα προσώπου πανεύκολα ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Με ένα κονσίλερ δύο τόνους πιο ανοιχτό από δικό σας φυσικό χρώμα ζωγραφίστε ένα “3”. Περάστε την πάνω γραμμή πάνω από το φρύδι, τη μεσαία γραμμή πάνω από το ζυγωματικό και την κάτω γραμμή πάνω από το σαγόνι.

Για να κάνετε το περίγραμμα ζωγραφίστε ένα ανάποδο “3” με ένα κονσίλερ δύο τόνους πιο σκοτεινό από το φυσικό σας χρώμα. Ξεκινήστε τη πάνω γραμμή στον κρόταφό σας, τη μεσαία γραμμή ακριβώς κάτω από το ζυγωματικό και τραβήξτε την κάτω γραμμή κάτω από το σαγόνι σας. Στη συνέχεια με ένα σφουγγαράκι απλώστε τα κονσίλερ, συνδυάζοντας τις γραμμές των δύο αποχρώσεων, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

5. Αν σας ξεφεύγει το eyeliner, διορθώστε το με μια μπατονέτα με λίγη βαζελίνη.

6. Αν ξεμείνατε από eyeliner, τότε με ένα βουρτσάκι πάρτε λίγη μάσκαρα, αντί να αγοράσετε καινούριο προϊόν.

7. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται πιο ζωντανά, περνώντας στο εσωτερικό του ματιού ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος.

8. Φτιάξτε μια smoky εμφάνιση, απλά παίρνοντας μια μπατονέτα και μουτζουρώνοντας το μακιγιάζ που έχετε ήδη στα μάτια σας.

9. Αν οι ρίζες σας έχουν μεγαλώσει και δεν έχετε προλάβει να βάψετε τα μαλλιά σας, ξύστε ελαφρώς τα μαλλιά σας στις ρίζες τους και βάλτε τα στο πλάι.

10. Αν μόνο τα μπροστινά σας μαλλιά φαίνονται λαδωμένα, μαζέψτε τα υπόλοιπα πίσω και πλύντε μόνο τα μπροστινά.

11. Κάντε το χτένισμά σας να διαρκέσει περισσότερο, μαζεύοντας τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό κότσο και βάζοντας τσιμπιδάκια πριν πάτε για ύπνο.

12. Αν τα μαλλιά σας είναι λαδωμένα και δε προλαβαίνετε να λουστείτε το πρωί, ρίξτε λίγη παιδική πούδρα ταλκ στις ρίζες πριν πέσετε για ύπνο.

13. Αν δε θέλετε να κάνετε πιστολάκι, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα γυριστό κότσο και στερεώστε με ένα τσιμπιδάκι. Αφήστε να στεγνώσουν φυσικά, και θα έχετε κυμματιστά μαλλιά.

14. Φτιάξτε μια χαλαρή πλεξούδα πριν πάτε για ύπνο, για να έχετε κυμματιστά μαλλιά το πρωί.

15. Κάντε ποδοθεραπεία ενώ κοιμάστε, βάζοντας λάδι ή πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος στα πόδια σας και φορέστε κάλτσες. Θα ξυπνήσετε με πόδια μαλακά και λεία.

Credit: goodhousekeeping.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία