15 Μυστικά Ομορφιάς για να δείχνετε καθημερινά σαν Σταρ του Χόλιγουντ. Θα μείνετε Άφωνες με το αποτέλεσμα!

Όταν το βράδυ απροσδόκητα σας προσκαλούν σε ένα ραντεβού, και στο πρόσωπό σας έχει αποτυπωθεί μια κουραστική μέρα στη δουλειά, μπαίνετε στον πειρασμό να αρνηθείτε. Όμως μπορείτε να επωφεληθείτε από κόλπα ομορφιάς και να λάμπετε όλη τη νύχτα.

Συγκεντρώσαμε για σας συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε γρήγορα το πρόσωπό σας και να δείχνετε σαν να έχετε μόλις ξυπνήσει.

Μάσκα για λαμπερό πρόσωπο

Αντί να ξοδεύετε χρόνο καλύπτοντας το πρόσωπο με μέικαπ, είναι προτιμότερο να αφιερώσετε 15 λεπτά και βοηθήσετε το δέρμα σας να ανακάμψει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθαρίσετε την επιδερμίδα σε βάθος. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια μάσκα που καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και αφαιρεί τα μαύρα στίγματα.

Συνταγή: Σε ένα μπολάκι προσθέστε 2-3 κουταλάκια γάλα και προσθέστε σε αυτό 1 κουταλάκι του γλυκού ζελατίνη, αφήστε το να σταθεί και, στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρις ότου να μοιάζει με κρέμα. Εφαρμόστε όσο είναι ζεστό το μείγμα στο πρόσωπο, αφήστε να στεγνώσει και στη συνέχεια, τραβήξτε από το δέρμα.

Απαλλαγείτε από μαύρα στίγματα μέσα σε 10 λεπτά

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γρήγορη μάσκα. Αναμείξτε μέλι με κανέλα μέχρις ότου γίνει μια παχύρρευστη πάστα, εφαρμόστε στο προβληματικό σημείο και απλώστε ένα μικρό βαμβακερό ύφασμα. Μετά από πέντε λεπτά, αφαιρέστε την ταινία και ξεπλυθείτε.

Γρήγορη μάσκα αποκατάστασης

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα κατά της κούρασης του δέρματος, ή να προετοιμάσετε μία δική σας μάσκα. Πιθανώς στο ψυγείο σας έχετε ήδη τα απαραίτητα συστατικά:

  • Για το κουρασμένο δέρμα, αναμείξτε ίσες ποσότητες χυμό μήλου με μέλι, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 5 λεπτά.
  • Αφαιρέστε το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με απλές πατάτες. Τρίψτε μια πατάτα και εφαρμόστε τον πολτό κάτω από τα μάτια για 15 λεπτά.
  • Για το ξηρό δέρμα, κάντε μια μάσκα από πλήρες γιαούρτι με τυρί cottage, ενώ για λιπαρό δέρμα, μπορείτε να συνδυάσετε χτυπημένο ασπράδι αυγού με ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες λεμονιού, ενώ για κανονικό δέρμα φτιάξτε μείγμα από μπανάνα και γκρέιπφρουτ.
  • Το ερεθισμένο δέρμα θα ηρεμήσει με μάσκα από κεφίρ: εφαρμόστε στο πρόσωπο για 15 λεπτά.

Εφαρμόστε ταυτόχρονα πολλές μάσκες προσώπου

Αν έχετε μεικτό τύπο δέρματος, ή εάν θέλετε να λύσετε πολλά προβλήματα ταυτόχρονα, μια εξαιρετική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε πολλές μάσκες ταυτόχρονα.

Ενυδατώστε σωστά την επιδερμίδα

Για να φαίνεται το πρόσωπο σας φρέσκο όλο το βράδυ, θα πρέπει να το ενυδατώσετε καλά. Για να γίνει αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά καλλυντικά.

  • Για ξηρό δέρμα κατάλληλο κατάλληλα είναι τα προϊόντα με βάση το κερί μέλισσας.
  • Για λιπαρό δέρμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ελαφρύ γαλάκτωμα, και ως μέρος του θα πρέπει να αποτελείται από φυσική σιλικόνη – τη διμεθικόνη.
  • Για κανονικό και μεικτό δέρμα χρησιμοποιήστε κρέμες με αιθέρια έλαια και διμεθικόνη.

Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Για να καλύψετε ατέλειες υπάρχουν οι χρωματιστοί διορθωτές: το πράσινο κρύβει τους ερεθισμούς, το ροδακινί και το ροζ χαρίζει λάμψη σε θαμπό δέρμα, το κίτρινο κρύβει τις κηλίδες των αγγείων ή μικρά σημάδια, ενώ το πορτοκαλί κρύβει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Αν δεν έχετε τέτοιο διορθωτή, εφαρμόστε πρώτα κάτω από τα μάτια υγρά φακελάκια τσαγιού, και στη συνέχεια εφαρμόστε concealer. Το βασικό είναι να εφαρμόζεται όχι μόνο σε ημικύκλιο στην περιοχή των μαύρων κύκλων, αλλά να σχηματίσετε τρίγωνο προς τα κάτω.

Γρήγορο μαύρισμα μέσα σε 15 λεπτά

Για ένα κομψό μαύρισμα δε χρειάζεται να τρέξετε να κάνετε σολάριουμ. Μπορείτε να προσθέσετε στην ενυδατική κρέμα σώματος λίγο κακάο, απλά να θυμάστε ότι το μείγμα θα πρέπει να είναι ελαφρώς πιο σκούρα από την επιθυμητή απόχρωση.

Γρήγορες μπούκλες για μακριά μαλλιά

Απλά τυλίξτε μεγάλες τούφες μαλλιών και πιέστε τις με ισιωτικό σίδερο μαλλιών.

Κομψό χτένισμα μέσα σε 5 λεπτά

Αυτό το κομψό χτένισμα με κότσο θα χρειαστεί μόλις 5-10 λεπτά από το χρόνο σας.

Μυστικό για πλούσια μαλλιά

Μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια αλογοουρά μέσα σε 5 λεπτά.

Μανικιούρ καθρέφτες μέσα σε 10 λεπτά

Για μανικιούρ καθρέφτες δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε ειδικό βερνίκι, μπορείτε απλά να βάλετε πάνω από το συνηθισμένο βερνίκι σας γκλίτερ σκόνη, και το μανικιούρ σας είναι έτοιμο σε πέντε λεπτά. Ή μπορείτε να εφαρμόσετε γκλίτερ μόνο στην άκρη του νυχιού, και να αποκτήσετε γαλλικό μανικιούρ. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Εφαρμόστε πούδρα με χαρτοπετσέτα

Τα βαριά μέικαπ επιδεινώνουν την κατάσταση του δέρματος, και στη θέση τους καλύτερα να χρησιμοποιείτε ελαφριές μους ή πούδρα, που μπορεί να εφαρμοστεί συνήθως με μια πετσέτα. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να φαίνεται πολύ ελαφρύ, σα να μη φοράτε καθόλου μέικαπ.

Πως να βάλετε σωστά highlighter

Εφαρμόστε highlighter τονίζοντας τη γραμμή της μύτης, τα μάγουλα, στην περιοχή γύρω από τα φρύδια και τα χείλη.

Τέλεια φρύδια

Αποκτήστε τέλεια φρύδια, ακολουθώντας τρεις βασικούς κανόνες: μη τα κάνετε πολύ τετράγωνα, απλώστε καλά το μολύβι φρυδιών και μην επεκτείνετε πολύ την άκρη του φρυδιού.

Κάντε πιο πλούσια τα χείλη σας

Για να διατηρήσετε τα χείλη σας πιο πλούσια, δώστε τους επιπλέον όγκο με τη βοήθεια μιας οδοντόβουρτσας, ζάχαρη, κανέλα και ελαιόλαδο. Βάλτε ζάχαρη στην οδοντόβουρτσα, τρίψτε απαλά τα χείλη για απολέπιση, και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα μείγμα της κανέλας με ελαιόλαδο.

Credit: Adme

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία