13 Top Model μας Αποκαλύπτουν τα Επτασφράγιστα Μυστικά Ομορφιάς τους. Της Ναόμι Κάμπελ θα σας Αφήσει άφωνες!

Τα μοντέλα σε εξώφυλλα περιοδικών μας φαίνονται τέλεια, αλλά είναι συνηθισμένα άτομα όπως όλοι μας. Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, δεν εμπιστεύονται τα πανάκριβα καλλυντικά, αλλά ακολουθούν δικές τους συνταγές και συνήθειες ομορφιάς, που τις βοηθούν να επαναφέρουν την υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών τους. Μοιραζόμαστε μαζί σας τα μυστικά ομορφιάς τους.

Gigi Hadid

  • «Η μητέρα μου μου έμαθε πώς να απαλλαγώ από ένα σπυράκι μέσα σε ένα βράδυ. Για να στεγνώσει, εφαρμόζω πάνω του λίγη οδοντόκρεμα.»
  • «Θα πρέπει να τρέφεστε σωστά, αλλά να αφιερώνετε μια μέρα σε πειρασμούς, για να μην τρελαθείτε.

Miranda Kerr

Η Miranda πριν το ντους κάνει απολέπιση στο σώμα της με μια στεγνή βούρτσα με φυσικές τρίχες. Ξεκινάει με μασάζ στα δάχτυλα των ποδιών, και σταδιακά ανεβαίνει προς τον άνω κορμό, σε κάθε χέρι και τους ώμους. Μια τέτοια μέθοδος κάνει όχι μόνο το δέρμα λείο, το καθαρίζει από νεκρά κύτταρα, αλλά επίσης βελτιώνει τη ροή του αίματος και της λέμφου, και αποτρέπει την κυτταρίτιδα.

Το μοντέλο προτιμάει το έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου της, το οποίο έχει αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Κάθε βράδυ, το μοντέλο εφαρμόζει το έλαιο σε καθαρό πρόσωπο και το αφήνει για όλη τη νύχτα. Το λάδι μεταμορφώνει το δέρμα, κάνοντας το απαλό και λαμπερό. Η Miranda το χρησιμοποιεί και ως ντεμακιγιάζ.

Joan Smalls

Το μοντέλο έλυσε όλα τα προβλήματα με τα μαλλιά με μια θαυματουργή μάσκα.

Η συνταγή είναι απλή: Η Joan αναμειγνύει πουρέ από ώριμο αβοκάντο με 2 κρόκους αυγών και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Το μείγμα πρέπει να εφαρμόζεται από τις ρίζες και σε ολόκληρο το μήκος των μαλλιών. Η θεραπεία γίνεται 2 φορές την εβδομάδα.

Adriana Lima

Όπως κάθε νεαρή κοπέλα, η Adriana κατά καιρούς εμφανίζει σπυράκια στην επιδερμίδα. Ωστόσο, τα αντιμετωπίζει γρήγορα με τη βοήθεια του ελαίου tea tree. Το εφαρμόζει τοπικά στο σπυράκι με τη βοήθεια μιας μπατονέτας.

Heidi Klum

Η Heidi συμβουλεύει τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τα πόδια τους: Αναμείξτε ίσα μέρη ενυδατικής κρέμας και προϊόντος για μαύρισμα. Κάντε απολέπιση στα πόδια και εφαρμόστε τη κρέμα στα πόδια σας. Με αυτή την κρέμα, μπορείτε να κρύψετε ατέλειες των ποδιών και να προσδώσετε ένα ωραίο contouring.

Irina Shayk

  • Η Irina όταν κάνει ενυδατική μάσκα μαλλιών, τυλίγει το κεφάλι της με αλουμινόχαρτο. Έτσι τα ενεργά συστατικά διεισδύουν βαθιά μέσα στη δομή της τρίχας. Η Irina λέει ότι αυτές οι μάσκες είναι μια πραγματική σωτηρία για τα εύθραυστα και κατεστραμμένα μαλλιά της.
  • Η Irina φροντίζει την επιδερμίδα της με φυσικό λάδι καρύδας. Φωτίζει το πρόσωπο, ενυδατώνει τέλεια και προστατεύει από λοιμώξεις.
  • Κάθε πρωί, το μοντέλο πλένει το πρόσωπό της με κρύο νερό, περνάει το πρόσωπο με ένα παγάκι και κάνει μάσκα από αγγούρι: «Έμαθα αυτό το κόλπο από τη μητέρα μου: δεν είχε χρήματα για να αγοράσει ακριβές κρέμες και έτσι χρησιμοποιούσε ό,τι υλικά είχε εύκαιρα.»

Gisele Bundchen

Η Giselle αγαπάει ιδιαίτερο το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Το αναμειγνύει με χοντρό θαλασσινό αλάτι, και κάνει απολέπιση σε όλο το σώμα, το οποίο κάνει το δέρμα λείο και λαμπερό, και επιπλέον αφαιρεί τις τοξίνες και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Karolina Kurkova

Η Karolina κάνει ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας: αφαιρεί ακόμα και τα πιο επίμονα καλλυντικά. Το λάδι όχι μόνο ενυδατώνει την επιδερμίδα, αλλά είναι θρεπτικό. Περιέχει αμινοξέα και αντι-φλεγμονώδη συστατικά.

Σε συνέντευξή της, το μοντέλο παραδέχτηκε ότι από τη φύση της έχει λιπαρό δέρμα. Για να το αντιμετωπίσει την βοηθά ο απλό χυμός λεμονιού. Φτιάχνει τη δική της λοσιόν για το πρόσωπο, αραιώνοντας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού με καθαρό νερό ( αναλογία 1/1).

Naomi Campbell

«Ο καφές είναι απλά ένα θαυματουργό όπλο κατά της κυτταρίτιδας» παραδέχτηκε κάποτε η Campbell. Ακόμη και αν δεν έχετε πρόβλημα με τη «φλούδα του πορτοκαλιού»,  μην ξεχνάτε την απολέπιση με τον καφέ. Έχει μια θαυματουργή επίδραση στο δέρμα γενικότερα. Ήδη μετά την πρώτη εφαρμογή, θα γίνει μαλακό και λείο.

Credit: Adme

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία