12 Διάσημοι Στιλίστες μας Αποκαλύπτουν ΟΛΑ εκείνα τα Μυστικά που Κάνουν τις Σταρ του Χόλιγουντ να Φαίνονται Αψεγάδιαστες!

Όποτε βλέπουμε διάσημες στη μεγάλη οθόνη ή σε απονομές βραβείων στο κόκκινο χαλί, πάντα θαυμάζουμε την απίστευτη εμφάνισή τους. Φαίνεται λες και έχουν γεννηθεί με την ιδανική φυσική εμφάνιση και με καλό γούστο. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, οι περισσότερες σταρς οφείλουν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στους στυλίστες τους και τους μακιγιέρ τους.

Συγκεντρώσαμε για εσάς ανεκτίμητες συμβουλές από τους ειδικούς της ομορφιάς!

Chris McMillan

O Chris McMillan είναι ένας δημοφιλής Αμερικανός σχεδιαστής/στυλίτσας. Οι πιο γνωστές πελατισσές του είναι η Kate Hudson, η Kim Kardashian, η Jennifer Aniston, η Mylie Cyrus, η Anne Hathaway, και πολλές άλλες.

  • Ένα καλό κούρεμα είναι το 99% μιας επιτυχημένης προσωπικής εικόνας. Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε οικονομία στο κομμωτήριό σας. Ένα κακό κούρεμα θα απαιτήσει διόρθωση σε μία ή δύο εβδομάδες, ενώ η δουλειά ενός καλού κομμωτή μπορεί να διαρκέσει για αρκετό καιρό.
  • Το styling δεν πρέπει να φαίνεται ιδανικό. Ένα υπερβολικά επιμελές χτένισμα μπορεί να φαίνεται αφύσικο και και μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας.
  • Αν θέλετε να δείχνετε πιο νέα, αφήστε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν και προτιμήστε κυματιστά χτενίσματα.

Kimmie Kyees

Η τοπ στυλίστρια νυχιών του Χόλιγουντ Kimmie Kyees έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές σταρς, όπως η Adele, η Jennifer Lopez, η Rihanna, η Katy Perry, και άλλες.

  • Ένα καλό μανικιούρ αρκεί από μόνο του. Τα χρώματα του δε χρειάζεται να ταιριάζουν με τα χρώματα των ρούχων ή το μακιγιάζ.
  • Το έντονο βερνίκι ταιριάζει καλύτερα σε κοντά νύχια ή σε τετράγωνο-οβάλ σχήμα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλες.
  • Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα, κάντε να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο με τον εξής τρόπο: αφού εφαρμόσετε τη βάση, βάψτε τα νύχια με λευκό βερνίκι, και περάστε μια δεύτερη στρώση του χρώματος που προτιμάτε.

Serge Normant

Αυτός ο Γάλλος στυλίστας έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ με τις υπέροχες δημιουργίες του. Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Sarah Jessica Parker, η Julia Roberts, η Julianne Moore, και άλλες.

  • Τα ξηρά σαμπουάν είναι μεγάλη βοήθεια. Μη λούζεστε καθημερινά, αλλά χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν στις ρίζες για να διορθώσετε τη λιπαρότητα.
  • Τα μακριά μαλλιά είναι βαριά και δύσκολο να στυλιζαριστούν. Χρησιμοποιήστε μία λακ για όγκο, διαφορετικά τα μαλλιά σας θα είναι άτονα.Μετά από κάθε λούσιμο, εφαρμόστε μους μαλλιών για όγκο, και στεγνώστε τα μαλλιά με σεσουάρ με το κεφάλι προς τα κάτω.

Jeanine Lobell

Η Jeanine Lobell έχει συνεργαστεί με ηθοποιούς τόσο στα πλατό όσο και για την προετοιμασία του για μεγάλες εκδηλώσεις. Οι πελατισσές της είναι μεταξύ των οποίων η Cate Blanchett, η Natalie Portman, η Michelle Williams, και η Uma Thurman.

  • Θέλετε να δείχνετε φρέσκια και νεότερη; Αναμείξτε κρέμα ρουζ με λίγο highlighter και εφαρμόστε στα ζυγωματικά σας.
  • Δώστε έμφαση στα φαρδιά φρύδια, και βεβαιωθείτε ότι δεν επιβαρύνετε το πρόσωπό σας με έντονες αποχρώσεις κραγιόν και ρουζ. e

Rachel Zoe

Ως σχεδιάστρια, η Rachel Zoe θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς στυλίστριες του Χόλιγουντ. Έχει συνεργαστεί με ηθοποιούς, όπως η Cameron Diaz, η Anne Hathaway, η Jessica Alba, και πολλές άλλες.

  • Προσπαθήστε να φαίνεστε περιποιημένη ακόμα και όταν πάτε στο σούπερ μάρκετ για ψώνια, και όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις.
  • Φορέστε ψηλοκάβαλα ρούχα για να κρύψετε ατέλειες στη κοιλιά.
  • Μη κυνηγάτε στα τυφλά νέες τάσεις μόδας. Προτιμήστε τα ρούχα και τα αξεσουάρ να ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ.

Credit: brightside.me

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία