11 Μαγευτικές Φωτογραφίες Ανθρώπων με Αλμπινισμό αποδεικνύουν πως η Ομορφιά ΔΕΝ έχει Όρια!

Η Yulia Taits είναι φωτογράφος η οποία φωτογραφίζει ανθρώπους με αλφισμό.

“Εδώ και κάμποσο καιρό είχα την ιδέα να δημιουργήσω ένα πρότζεκτ με άτομα με αλφισμό. Η μοναδική ομορφιά τους με υπνωτίζει. Η ομορφιά αυτή είναι τόσο αγνή και με συναρπάζει, λες και είναι βγαλμένη από παραμύθι.

Σαν φωτογράφος, έχω πάθος με την δημιουργία φανταστικών κόσμων μέσα από την δουλειά και την τέχνη μου. Η σειρά αυτή ήταν μια απίθανη εμπειρία για μένα, γιατί κατάφερα να βγάλω αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες χωρίς photoshop. Αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν η αγνή, φυσική ομορφιά.

Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σε λευκούς τόνους χωρίς την προσθήκη επιπλέον χρωμάτων. Είμαι ενθουσιασμένη που κατάφερα να αποδείξω ότι το λευκό δεν είναι απλά ένα χρώμα! Έχει πολλές χροιές, αποχρώσεις και όμορφους τόνους.”

Ενώ δημιουργούσα αυτό το πρότζεκτ, ήμουν αρκετά τυχερή που γνώρισα αυτά τα άτομα. Με παρότρυνε πολύ η υποστήριξη των μοντέλων και των γονιών για την δημιουργία αυτού του πρότζεκτ. Το πάθος και η ενθάρρυνση τους ευθύνονται γι’αυτό το πρότζεκτ. Είμαι πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας!”

Zohar

Sahar

Eliran

Sahar

Russell

Ori

Shimon

Michal

Caesar

Adi

Eydan

Πώς σας φαίνεται η δουλειά της;

Credit: boredpanda.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία