11 Διάσημοι Celebrities που Πάθαμε Πλάκα μόλις μάθαμε τη Πραγματική τους Ηλικία! Ειδικά για την Αντζελίνα Τζολί δεν είχαμε Ιδέα!

Στις μέρες μας, η ομορφιά πολλές φορές μετριέται από το πλήθος των πλαστικών εγχειρήσεων ή των ενέσεων με μπότοξ, για να μην είναι ευδιάκριτη η πραγματική ηλικία κάποιου.

Δεν συμφωνούμε όμως με αυτή την προσέγγιση, και έτσι αποφασίσαμε να σας δείξουμε κάποιες εκπληκτικές φωτογραφίες διάσημων που δείχνουν μεγαλύτεροι από όσο είναι στην πραγματικότητα, αλλά παρόλα αυτά έχουν υπέροχη εμφάνιση. Αναμφίβολα δε θα τους συνιστούσαμε να αλλάξουν κάτι στην εμφάνισή τους ή να κάνουν κάποια πλαστική επέμβαση. Έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι για την εμφάνισή τους!

Adele

Πόσα βραβεία Grammy έχει κερδίσει αυτή η υπέροχη ερμηνεύτρια μέχρι σήμερα; 15 τουλάχιστον. Και είναι μόλις 28 ετών.

Britney Spears

Είτε το θέλαμε είτε όχι, γίναμε μάρτυρες πολλών γεγονότων στη ζωή της Britney. Πολλοί την θυμούνται από τις εποχές του τραγουδιού Baby One More Time, που κυκλοφόρησε το 1999. Γι’ αυτό είναι ίσως δύσκολο να πιστέψουμε ότι πρόσφατα έσβησε 34 κεράκια.

Morgan Freeman

Ο Morgan Freeman είναι 79 ετών και δείχνει σα να μη πέρασε μια μέρα από τα 60 του. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την ταινία του 1989, Ο σοφέρ της κυρίας Ντέιζι. Ο ηθοποιός ήταν τότε 52 ετών. Υποψιαζόμαστε ότι όταν τα εκατοστήσει, θα μοιάζει ακόμα με 60!

Margot Robbie

Οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Margot στο ρόλο της Naomi, τη σύζυγο του Jordan Belfort (που ενσάρκωσε ο Leonardo DiCaprio) στον Λύκο της Wall Street. Γνωρίζατε ότι ήταν μόλις 22 ετών τότε; Τώρα είναι 26 ετών!

Michael Fassbender

Ο Michael Fassbender δείχνει υπέροχος. Αυτό το χαμόγελο, οι ρυτίδες στα μάτια και το μέτωπο, όλα προσθέτουν γοητεία στην εμφάνισή του. Ο ηθοποιός είναι 39 ετών.

Shia LaBeouf

Όταν είδαμε τον LaBeouf να εμφανίζεται στο βίντεοκλιπ της Sia, Elastic Heart, δεν αναγνωρίσαμε αρχικά ότι ο άντρας με τα γένια ήταν ο πιτσιρικάς από τις ταινίες Transformers. Τότε ήταν μόλις 26 ετών. Δεν χωράει αμφιβολία, ότι ο Shia έχει ωριμάσει από τότε, αλλά πιθανόν αν ξεφορτωθεί τα γένια του θα φαίνεται νεότερος!

Angelina Jolie

Η Angelina έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπου κέρδισε τον τίτλο με τις υψηλότερες αμοιβές στη κατηγορία της. Μεγαλώνει 6 παιδιά και ασχολείται ενεργά με φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Όλες αυτές τις επιτυχίες τις έχει καταφέρει στα 41 της χρόνια.

Lady Gaga

Από τις μέρες του Poker Face, η Lady Gaga συνεχίζει να δείχνει 30-35 ετών, και εκείνο το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2008, πριν από 9 χρόνια. Πιστέψτε το ή όχι, ο τραγουδίστρια έγινε 30 ετών μόλις φέτος!

Fergie

Η Fergie πάντα έδειχνε μεγαλύτερη από την πραγματική της ηλικία. Αλλά τώρα είναι 41, και δεν δείχνει πάνω από 49. Φαίνεται ότι ο χρόνος δεν έχει επίδραση πάνω της!

Liam Hemsworth

Κοιτάζοντας τον Liam Hemsworth, μπορεί να σκεφτείτε ότι είναι κατά πολύ νεότερος από τον διάσημο αδερφό του Chris, που ενσαρκώνει τον θεό Thor. Ο Liam πρόσφατα έκλεισε τα 26 του χρόνια!

Beyoncé

Η Beyoncé αποτελεί εδώ και  10 ή 20 σύμβολο της αμερικάνικης ποπ κουλτούρας. Πάντα υποθέταμε ότι γνωρίζει το μυστικό της αιώνιας ομορφιάς, αλλά στην πραγματικότητα η βασίλισσα του R’n’B είναι μόλις 35 ετών!

Credit: BrightSide

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία