10 Πολύτιμες Συμβουλές για να Αποκτήσετε τα Τέλεια Φρύδια. Απαραίτητες σε ΚΑΘΕ Γυναίκα!

Φέτος, τα όμορφα και παχιά φρύδια, όπως της Cara Delevingne, είναι στη μόδα. Σας προτείνουμε έναν χρήσιμο οδηγό για να κάνετε τα φρύδια σας να μοιάζουν απολύτως τέλεια, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία σε κέντρα αισθητικής. 

Πριν ξεκινήσετε…

Ο κύριος στόχος είναι να κάνετε τα φρύδια να φαίνονται φυσικά, χωρίς να έχετε περάσει ώρες προσπαθώντας να πετύχετε το τέλειο σχήμα.

Το πρώτο βήμα είναι να δείτε αν τα φρύδια σας είναι αρκετά φαρδιά. Πριν πάτε για ύπνο, κάντε μασάζ στα φρύδια σας, κάνοντας μασάζ για 3-5 λεπτά με καστορέλαιο, ελαιόλαδο ή αμυγδαέλαιο για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα οι τρίχες. Μια ισορροπημένη διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο, και η κατανάλωση τροφών όπως σολωμός, καρύδια, και σταφίδες θα βοηθήσουν στην καλή ανάπτυξη της τρίχας.

Βρείτε το σχήμα που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας

  • Αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό χρειάζεστε φρύδια που έχουν έντονες γωνίες έτσι ώστε να αντισταθμίσουν κάθετα το σχήμα του προσώπου σας. Τα στρογγυλεμένα φρύδια θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το στρογγυλό του προσώπου και αυτό δεν είναι επιθυμητό συνεπώς πρέπει να τα αποφεύγετε.
  • Αν το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο, τότε σας ταιριάζουν τα παχιά φρύδια με τις έντονες γωνίες. Μην φοβηθείτε να τα γεμίσετε ή και να τα βάψετε λίγο πιο σκούρα από το κανονικό σας χρώμα.
  • Αν το πρόσωπό σας έχει σχήμα καρδιάς, τότε πρέπει να ακολουθήσετε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας και να αποφύγετε τον βαρύ σχηματισμό (γωνίες κλπ). Απλά καθαρίστε τα φρύδια σας ώστε να είναι περιποιημένα και μην είστε υπερβολικές με τα γεμίσματα. Στη δική σας περίπτωση, τα λίγο πιο αραιά φρύδια είναι επιθυμητά.
  • Αν το πρόσωπό σας είναι οβάλ,  τότε σας ταιριάζουν τα περισσότερα σχήματα φρυδιών. Δεν υπάρχει κάποιος σταθερός κανόνας για τις γωνίες ή τις καμπύλες σε σχέση με το σχήμα του προσώπου σας συνεπώς θα βασιστείτε στο σχήμα των ματιών σας για το τέλειο αποτέλεσμα.

Για να αναγνωρίσετε τα τρία σημεία που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε το σχήμα των φρυδιών, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο του “μολυβιού”. Τοποθετήστε ένα μολύβι σε ίσια γραμμή κάθετα δίπλα στη μύτη σας. Από αυτό το σημείο πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μολύβι υπό γωνία, ώστε να περνάει από την κόρη του οφθαλμού. Εκεί θα πρέπει να είναι η αψίδα του φρυδιού, το ψηλότερο σημείο του φρυδιού. Τέλος, τοποθετήστε το μολύβι υπό γωνία ώστε να περνάει από την εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό θα είναι το τέλος του φρυδιού.

Πως να βγάλετε σωστά τα φρύδια σας:

  • Όταν υπολογίσετε τα σημεία, είστε έτοιμες να περάσετε στο πρακτικό μέρος. Πάρτε το τσιμπιδάκι και ξεκινήστε:
  • Σιγουρευτείτε ότι κάθεστε άνετα και έχετε καλό φωτισμό. Επενδύστε σε καλό τσιμπιδάκι, ώστε να πιάνει καλά και την παραμικρή τρίχα.
  • Περάστε ένα παγάκι πάνω από τα φρύδια σας για να μειώσετε τη κοκκινίλα, το πρήξιμο και τον πόνο.
  • Προσέξτε όταν βγάζετε τρίχες πάνω από το φρύδι: Αν το παρακάνετε, το φρύδι θα φαίνεται αφύσικα λεπτό. Μετά από μερικές εφαρμογές με το τσιμπιδάκι, κάντε λίγο πίσω για να δείτε το πρόσωπό σας καλύτερα και να εκτιμήσετε την κατάσταση.
  • Χρησιμοποιήστε ειδικό βουρτσάκι φρυδιών για να χτενίσετε τα φρύδια σας, και ψαλιδίστε όποιες τρίχες ξεπροβάλλουν πάνω από τη γραμμή του φρυδιού με ψαλιδάκι φρυδιών.

Another brow product that is underrated but lasts all day even with my oily skin and sparse brows. The Eyebrow Styling Compact ( I have the darkest shade in Deep Brown) from @shiseidoid

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aurelia (@auraure) στις

Πως να γεμίσετε τα φρύδια σας:

Τώρα ας κάνουμε το πιο δύσκολο σημείο της διαδικασίας, να γεμίσουμε σωστά τα φρύδια, ώστε να φαίνονται πιο παχιά και να φαίνονται φυσικά.

Αν τα φρύδια σας είναι πιο ανοιχτά από το χρώμα των μαλλιών σας, μπορείτε να τα βάψετε με ειδική βαφή φρυδιών. Έχετε υπόψη ότι το χρώμα των φρυδιών πρέπει να είναι κοντά στον τόνο των μαλλιών.

Αν διαλέξετε ένα χρώμα που είναι μερικούς τόνους πιο σκούρο από τα μαλλιά σας, τα φρύδια σας θα φαίνονται αφύσικα. Μπορείτε να γεμίσετε τα φρύδια με μολύβι, πούδρα ή σκιά ματιών, και μάσκαρα φρυδιών. Ένα μολύβι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Τα βασικά βήματα για να αποκτήσετε τέλεια φρύδια είναι σχεδόν ο ίδιος ανεξαρτήτως ποιο προϊόν χρησιμοποιείτε: 

1. Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι φρυδιών για να χτενίσετε ελαφρώς τα φρύδια σας, κάντε το κάτω περίγραμμα του φρυδιού και γεμίστε τα κενά σημεία.

2. Φτιάξτε την ουρά του φρυδιού αν χρειάζεται, και κάντε το περίγραμμα της άνω και κάτω άκρης του φρυδιού. Προσέξτε με το φυσικό σχήμα φρυδιού: μην εφαρμόσετε υπερβολικό χρώμα, ειδικά κοντά στη μύτη.

3. Αν θέλετε το σχήμα να φαίνεται καλοσχηματισμένο, τονίστε την περιοχή ανάμεσα στο βλέφαρο και το φρύδι. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες κονσίλερ και απλώστε καλά, και στη συνέχεια εφαρμόστε λίγο highlighter κάτω από το φρύδι, και είστε έτοιμες! Να μερικά ακόμα κόλπα:

Press ? @mrs_akaeva BROWS #Dipbrow in medium brown ✔️concealer #Mac pro long wear✔️ Art Deco gel ✔️brow bone #inglot 180 pigment #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) στις

Credit: brightside.me

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία