10 Μυστικά Ομορφιάς που ελάχιστες Γυναίκες γνώριζαν Μέχρι Σήμερα. Το 7ο είναι Χρυσός!

Σας προτείνουμε 10 κόλπα ομορφιάς που έγιναν viral, χάρη στην πρωτοτυπία τους. Κάποια εφαρμόζονται εύκολα, ενώ άλλα είναι παράξενα. 

1. Ξυρίστε τις αφέλειές σας: Μία beauty blogger μοιράστηκε ότι αντί για ψαλίδι, χρησιμοποιήστε ξυραφάκι για καλύτερο αποτέλεσμα.

2. Αφαιρετικό μακιγιάζ με το λάδι της πίτσας: Συντάκτρια του περιοδικού μοιράστηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε το κραγιόν είναι με το λάδι της πίτσας!

3. Οδοντόκρεμα στα χείλη: Εφαρμόστε στα χείλη σας οδοντόκρεμα, αφήστε για ένα λεπτό και στη συνέχεια ξεβγάλτε με νερό. Τα χείλη σας θα είναι απαλά και θα ξεφλουδίζουν λιγότερο.

4. Ειδικό εργαλείο για τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια: Πλέον ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι, είναι διαθέσιμο και για πώληση στα καταστήματα, καθώς έχει γίνει δημοφιλές σε βίντεο όπου αφαιρούν μαύρα στίγματα και σπυράκια.

5. Φιστικοβούτυρο αντί για κρέμα ξυρίσματος: Μία beauty blogger πρότεινε τη χρήση φιστικοβούτυρου ως κρέμας ξυρίσματος, επειδή προστατεύει την επιδερμίδα από το να κοπείτε. Ωστόσο, το φιστικοβούτυρο δεν έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα καθώς βουλώνει το ξυράφι. Επιπλέον, πολλοί έχουν αλλεργία στα φιστίκια.

6. Αφαιρέστε μαύρα στίγματα και σπυράκια με οδοντικό νήμα: Το οδοντικό νήμα μπορεί να γίνει ένα εργαλείο για να αφαιρέσετε σπυράκια και μαύρα στίγματα. Τοποθετήστε δύο στικ με οδοντικό νήμα στο σημείο που θέλετε και πιέστε.

7. Γουασάμπι για πλούσια χείλη: Φαίνεται πως το καυτερό γουασάμπι που συνοδεύει το σούσι κάνει θαύματα στα χείλη. Εφαρμόστε το πάνω στα χείλη και στη συνέχεια από πάνω περάστε το κραγιόν σας. Προσοχή, μπορεί να καίει.

8. Κρέμα ξυρίσματος για αφαίρεση μακιγιάζ: Αν έχετε ξεμείνει από λοσιόν καθαρισμού, τότε δοκιμάστε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας με κρέμα ξυρίσματος. Λειτουργεί!

9. Μάσκα προσώπου με άμμο γάτας: Αυτή η μάσκα είναι σπουδαία για απολέπιση προσώπου και έχει σχεδόν την ίδια επίδραση με τον άργιλο.

Διαλύστε 2 κουταλιές άμμο γάτας με λίγο νερό και αλόη. Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα. Το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση. Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με ζεστό νερό.

10. Κηρομπογιές αντί για βερνίκι νυχιών: Ζεστάνετε τις κηρομπογιές σε ένα κουτάλι με τη βοήθεια ενός αναπτήρα και στη συνέχεια εφαρμόστε το λιωμένο κερί στα νύχια για ένα γρήγορα και φτηνό μανικιούρ.

Προσοχή, το λιωμένο κερί μπορεί να κάψει τα δάχτυλά σας. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεται κάπως πρόχειρο. Καλό στη θεωρία, όχι και τόσο πρακτικό στην πράξη.

Credit: Providr

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία