10 Μυστικά Ομορφιάς για Όσες Γυναίκες Δεν έχουν Χρόνο

Η πολυάσχολη καθημερινότητα δε πρέπει να είναι εμπόδιο για να έχουμε μια περιποιημένη εμφάνιση. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε 10 χρήσιμα μυστικά για να είστε πάντα όμορφες.

Eyeliner ματιών

Για να πετύχετε το τέλειο γατίσιο βλέμμα, να θυμάστε ότι από την εξωτερική γωνία του ματιού υπάρχει μια νοητή επέκταση προς την άκρη του φρυδιού. Μόλις κάνετε το περίγραμμα του άνω βλεφάρου, τραβήξτε μια γραμμή από την άκρη του ματιού προς το φρύδι και γεμίστε το κενό. Βεβαιωθείτε ότι οι γραμμές και των δύο ματιών είναι συμμετρικές.

Τέλεια φρύδια


Για το τέλειο σχήμα φρυδιών, πρώτα χτενίστε τις τριχούλες με μια μικρή βούρτσα, κάνετε το εξωτερικό περίγραμμα του φρυδιού και στη συνέχεια γεμίστε το.

Πλούσια χείλη

Φορέστε κανονικά κραγιόν, και με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι χειλιών γεμίστε το κέντρο του άνω και κάτω χείλους. Στη συνέχεια, βάλτε μια δεύτερη στρώση κραγιόν ή λιπ γκλος.

Τέλεια εφαρμογή σκιών


Για να έχουν καλή εφαρμογή οι σκιές, αρχικά περάστε το άνω βλέφαρο με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι. Στη συνέχεια, εφαρμόστε κανονικά τις σκιές.

Δύο σε ένα

Αν ξεμείνατε από μολύβι ματιών ή eyeliner, τότε χρησιμοποιήστε τη μάσκαρά σας! Με ένα πινελάκι πάρτε μια μικρή ποσότητα από το βουρτσάκι της μάσκαρας και εφαρμόστε στο βλέφαρο.

Μινιμαλισμός

Αυτή η επιλογή είναι για όσες βιάζονται. Κοιτάξτε προς τα πάνω και πλάγια και περάστε με το μολύβι σας κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων. Η γραμμή θα τονίσει τα μάτια σας και οι βλεφαρίδες θα φαίνονται πιο πλούσιες.

Χτενίσματα

Επειδή είμαστε απασχολημένες, δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να κάνουμε κάποιο πιο εξεζητημένο χτένισμα, που όμως μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα, όπως στη φωτογραφία.

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στη μάσκαρά σας

Αν η μάσκαρά σας είναι στα τελευταία της ή κάνει σβώλους, ανανεώστε την με μερικές σταγόνες υγρό φακών και ανακινήστε καλά. Εναλλακτικά, βουτήξτε το φιαλίδιο μέσα σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό για 5 λεπτά.

Τέλειο βλέμμα

Αν δεν έχετε κοιμηθεί καλά και έχετε μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια και κουρασμένο βλέμμα, αυτός ο οδηγός σας δίνει τη λύση που να εφαρμόσετε concealer για να δείξετε φρέσκια.

Πυκνές βλεφαρίδες

Για έντονες βλεφαρίδες, μετά την πρώτη στρώση της μάσκαρας, περάστε με ένα πινελάκι λίγη πούδρα. Εφαρμόστε ξανά με μάσκαρα και θα έχετε βλεφαρίδες με όγκο.

Credit: adme.ru

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία