10 Μοντέλα που έχουν “Ψεγάδια” στην Εμφάνισή τους, αλλά κατέκτησαν τον Κόσμο με την ξεχωριστή Ομορφιά τους!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μοντέλα με τέλεια πρόσωπα και σώματα. Αλλά η σύγχρονη βιομηχανία δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ατομικότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Οι παρακάτω κοπέλες αποδεικνύουν ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική και πως υπάρχει πάντα δυνατότητα να ξεχωρίσει κάποιος.

Ashley Smith

H Ashley αναγνωρίζεται από το κενό ανάμεσα στα δόντια της. Αυτό το μοντέλο είναι υπερήφανη για αυτό το χαρακτηριστικό της και δηλώνει: «Μου αρέσει το γεγονός ότι οι σχεδιαστές με εκτιμούν, αντί για τις παραμέτρους του προφίλ μου, όπως το μήκος των ποδιών» Εκτός από το μόντελινγκ, η Ashley ενδιαφέρεται για την αρχιτεκτονική και ζωγραφίζει καλά. Έχει φωτογραφηθεί για την Vogue και το Glamour και επίσης έγινε το πρόσωπο της Levi’s και της Gap.

Masha Tyelna

Η Nina Ricci, ο John Galliano, η Givenchy και άλλοι διάσημοι οίκοι υψηλής ραπτικής έχουν εντυπωσιαστεί από το μοντέλο με τα «μεγαλύτερα μάτια του κόσμου.» Αποκαλούν συχνά τη Masha εξωγήινη και σλάβικο ξωτικό. Είναι ένα από τα μοντέλα που χάρη στα οποία έγινε μεγάλη ζήτηση στην ασυνήθιστη εμφάνιση στις πασαρέλες.

Sabina Karlsson

Πλούσια φυσικά μαλλιά, φακίδες σε όλο το πρόσωπό, κενό ανάμεσα στα δόντια και plus-size – είναι αδύνατον να μπερδέψετε την Sabina με ένα άλλο μοντέλο. Αυτή η θαρραλέα Σουηδή αγάπησε την εμφάνισή της και τώρα αντιπροσωπεύει την φυσικότητα και την ατομικότητα.

Anna Brimma

Η Anna Brimma είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα μοντέλα του πρακτορείου μοντέλων Anti Agency, το οποίο αναφέρει: «Τα μοντέλα του Anti Agency δεν είναι απλά κρεμάστρες για ρούχα, αλλά άτομα με χαρακτήρα και ξεχωριστό στιλ.» Η Anna το επιβεβαιώνει 100%.

Mirian Νjoh

H Mirian είναι μοντέλο-αλμπίνος, και η σπάνια ομορφιά της δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Επιπλέον, αυτό το ταλαντούχο κορίτσι – είναι στυλίστρια, φωτογράφος και blogger. Η Mirian παραδέχεται ότι την πείραζαν στο σχολείο, και χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να αποδεχτεί τον εαυτό της και να κατανοήσει ότι ο αλμπινισμός δεν είναι τιμωρία.

Cipriana Quann

Η Cipriana Quann και η δίδυμη αδελφή της, η οποία είναι γνωστή στον κόσμο της μόδας με το όνομα ТК Wonder, αποφάσισαν να αποδείξουν σε όλο τον κόσμο ότι τα φυσικά μαλλιά και χτενίσματα στο ύφος του άφρο, δεν είναι κάτι για να ντρέπονται, καθώς η φυσικότητα είναι η ίδια η ομορφιά.

Hanne Gaby Odiele

Αυτό το μοντέλο από το Βέλγιο έχει συνεργαστεί με τον οίκο μόδας Dior, Gucci, Prada και Alexander Wang. Όχι πολύ καιρό πριν, η Hanne δήλωσε ότι είναι διεφυλική, δηλαδή, γεννήθηκε αγόρι, αλλά το σώμα της αναπτύσσεται ως γυναίκα.

Paloma Elsesser

Plus-size μοντέλο, το οποίο έχει γίνει το αστέρι της Nike στην διαφημιστική της καμπάνια. Η Paloma έγινε διάσημη χάρη στα κοινωνικά δίκτυα.

Anna Mila

Πρακτορείο μοντέλων εντόπισε αυτή την ασυνήθιστη κοπέλα, όταν πήγε με τη μητέρα της για ψώνια. Τώρα η Anna λάμπει στις πασαρέλες των Dolce & Gabanna και Versace.

Felice Joop

Τα μεγάλα πεταχτά αυτιά και τα έντονα φρύδια έκαναν διάσημη την Felice χάρη σε ένα άλλο πρακτορείο μοντέλων που ειδικεύεται σε μη-στάνταρ ομορφιάς, – UNIQUE MODELS. Η σταδιοδρομία του μοντέλου μόλις έχει ξεκινήσει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα μιλάνε γι’ αυτήν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Credit: Adme

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία