10 Διάσημες Γυναίκες που Τόλμησαν να Εμφανιστούν Χωρίς Μακιγιάζ αποδεικνύοντας πως Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Φυσική Ομορφιά!

Πρόσφατα, ξεκίνησε μια νέα τάση μεταξύ των διασημοτήτων: οι διάσημες γυναίκες τολμούν να εμφανιστούν δημόσια χωρίς το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ. Αν και δε θα έπρεπε να φαίνεται παράξενο, αυτή η συμπεριφορά εκλαμβάνεται ως πρόκληση από το κοινό. Στη τελική, πρέπει να είναι αρκετά θαρραλέες για να πάνε κόντρα στα στερεότυπα και να σταθούν απέναντι σε εκατομμύρια θεατές χωρίς μακιγιάζ.

Θαυμάζουμε αυτές τις γυναίκες, που δεν κρύβουν τον πραγματικό τους εαυτό. Να μερικά πρόσφατα χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Alicia Keys

Η διάσημη τραγουδίστρια στηρίζει ένθερμα το κίνημα “χωρίς μακιγιάζ” και έχει εμφανιστεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε εξώφυλλα περιοδικών χωρίς να είναι μακιγιαρισμένη. “Ελπίζω αυτό να είναι το ξεκίνημα μιας επανάστασης, καθώς δε θέλω να κρύβω τον εαυτό μου,” γράφει η ίδια.

Jennifer Garner

Η ηθοποιός στηρίζει την Alicia Keys και εμφανίστηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Telluride χωρίς μακιγιάζ, αλλά και με πιο καθημερινή εμφάνιση, με τζιν και παλτό.

Amanda Seyfried

Η Amanda Seyfried δηλώνει ότι δεν της αρέσει το έντονο μακιγιάζ και στην καθημερινότητά της δεν χρησιμοποιεί καλλυντικά.

Tilda Swinton

Η ηθοποιός βάφεται πολύ σπάνια. “Το μακιγιάζ σε κάνει να μοιάζεις με άλλο πρόσωπο,” εξομολογείται η ίδια.

Gisele Bundchen

Το σούπερ μοντέλο προτιμάει το ανεπαίσθητο και φυσικό μακιγιάζ, και φαίνεται σαν να μην φοράει καθόλου.

Jennifer Lawrence

Στην πρεμιέρα της ταινίας “The Great Gatsby” η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε σχεδόν άβαφη και προκάλεσε συζητήσεις. Η ηθοποιός προτιμάει να μη βάφεται πολύ έντονα, καθώς το θεωρεί πιο εύκολο για την ίδια.

Heidi Klum

Το διάσημο μοντέλο δεν περνάει πολύ χρόνο κάνοντας μακιγιάζ. “Δεν είμαι από αυτές τις γυναίκες που θα βάλουν τρεις διαφορετικές αποχρώσεις μέικαπ για να βγουν στα μαγαζιά. Στη ζωή μου τα πράγματα είναι πιο απλά,” αναφέρει η Heidi.

Natalya Vodyanova

To σούπερ μοντέλο σχεδόν ποτέ δεν βάφεται στην καθημερινότητά της, ενώ στο κόκκινο χαλί προτιμάει το φυσικό μακιγιάζ.

Naomi Watts

Η Naomi δεν προτιμάει το έντονο μακιγιάζ και στις κοινωνικές εκδηλώσεις βάφεται ελάχιστα και με φυσικό αποτέλεσμα, που φαίνεται σχεδόν αόρατο.

Kate Winslet

“Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας. Αν αγαπάμε τον εαυτό μας, μαζί με τις ατέλειές μας, τότε είναι ένας πραγματικός λόγος για να νιώθουμε περήφανοι,” δηλώνει η Kate.

Credit: adme.ru

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία