Φωτογράφισε 130 Κοκκινομάλλες Γυναίκες για να δείξει την ξεχωριστή Ομορφιά τους και να ευαισθητοποιήσει τον Κόσμο.

Ένας φωτογράφος έχει απαθανατίσει πάνω από 130 γυναίκες σε μια προσπάθεια να καταρρίψει τα προσβλητικά στερεότυπα που σχετίζονται με το να είναι κάποιος κοκκινομάλλης.

Όσοι έχουν κόκκινα μαλλιά, δέχονται πολλά πειράγματα, αλλά ο φωτογράφος Brian Dowling από το Βερολίνο, θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτό.

Ο Dowling, που έχει καταγωγή από τις ΗΠΑ, φωτογραφίζει κοκκινομάλλες γυναίκες εδώ και τρία χρόνια από 20 διαφορετικές χώρες.

«Ήθελα να είναι προφανές ότι μέσα από αυτές οι φωτογραφίες να λήξει το στερεότυπο των ατόμων με κόκκινα μαλλιά,» αναφέρει ο φωτογράφος.

Ένα από τα πιο σπάνια χρώματα του κόσμου, τα κόκκινα μαλλιά προκαλούνται από μια γονιδιακή μετάλλαξη και επηρεάζει μόλις το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο φωτογράφος ελπίζει ότι το άλμπουμ του θα προκαλέσει τις προκαταλήψεις για τις γυναίκες με κόκκινα μαλλιά και θα θέσει ένα τέλος στο bullying.

«Αυτό το άλμπουμ δεν είναι μόνο για όμορφες κοκκινομάλλες. Έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών ώστε να νιώθουν περήφανοι για τα κόκκινα μαλλιά τους!»

Credit: 9gag

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία