Το λάθος που καταστρέφει το καθημερινό μακιγιάζ σου!

Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και σύντομα θα αρχίσεις να φοράς πιο φωτεινά ρούχα. Και φυσικά θα θέλεις να δώσεις μια ελαφρώς πιο μαυρισμένη νότα στο μακιγιάζ σου. Η λύση βέβαια δεν είναι να αρχίσεις την ηλιοθεραπεία από τον Μάρτιο, αλλά να αρχίσεις να χρησιμοποιείς λίγο bronzer (αν βέβαια δεν το κάνεις όλη τη χρονιά, όπως εγώ :p).

Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή γιατί η επιλογή του λάθος χρώματος bronzer μπορεί να καταστρέψει εντελώς το μακιγιάζ σου. Το σωστό bronzer για σένα είναι μόλις 1-2 τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα σου. Αυτό σημαίνει πως, αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, το bronzer σου πρέπει να είναι σχετικά ανοιχτόχρωμο! Απόφυγε επίσης τα bronzers που έχουν μέσα λάμψη (δηλαδή μοιράζουν σαν να περιέχουν στρασάκια) γιατί θα κάνουν το μακιγιάζ σου να φαίνεται ψεύτικο/φτηνό ή υπερβολικά βραδινό.

Extra tip: Άπλωσε το bronzer στη γραμμή των ζυγωματικών, για να κάνεις τα «κοψίματα», και στο μέτωπό σου, κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών σου. Συμπλήρωσε λίγο στα κόκαλα της κάτω γνάθου και λίγο στο λαιμό σου, για να μην είναι εντελώς άσπρος. Αφού τελειώσεις, πρέπει να προσθέσεις και λίγο ρουζ (σε μια πιο ζεστή και φωτεινή απόχρωση από το bronzer) στα μήλα σου.

Extra tip #2: Το παν είναι να βάλεις λίγη ποσότητα, ειδικά αν πρόκειται για ένα all day look. Και θυμήσου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κοιτάξεις το πρόσωπό σου σε φυσικό φως πριν βγεις από το σπίτι.

Πηγή:  queen.gr

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία