Συμβουλές για τέλειες selfies

Ποια είναι τα τέσσερα μυστικά μακιγιάζ προκειμένου να βγάλεις την τέλεια selfie, που θα σου χαρίσει άπειρα like; Το βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως το ζητούμενο είναι ένα φυσικό λουκ.

Μπορεί να θέλεις να βγάλεις μια φυσική φωτογραφία και να είσαι όσο πιο… natural γίνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να βάλεις λίγη μπρονζέ πουδρίτσα στα κατάλληλα σημεία! Άπλωσε στα μάγουλα, την μύτη και το μέτωπο (τα σημεία δηλαδή που βλέπει ο ήλιος) λίγη μπρονζέ πούδρα, που θα δώσει ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα σου και πάρε πόζα!

Η ομοιμορφία στο μακιγιάζ είναι το μυστικό. Προτίμησε την ματ εκδοχή μιας σκιάς σε απαλή μπεζ ή ελαφρώς μπρονζέ απόχρωση. Μην απλώσεις έντονα και σκούρα χρώματα στα βλέφαρα σου, που θα “σκοτεινιάσουν” το βλέμμα σου. Το άι-λάινερ είναι το ιδανινκό για να τονίσεις διακριτικά το βλέμμα σου!

Ένα απαλό μακιγιάζ στα μάτια είναι ιδανικό για την τέλεια φυσική selfie αρκεί να τονίσεις τα χείλη σου με ένα έντονο ροζ-φούξια κραγιόν στην ματ εκδοχή του και να αλλάξεις τελείως το πρόσωπο σου!

Μήπως να άφηνες στην άκρη το ρουζ; Τι καλύτερο από τα ροδαλά μαγουλάκια σου που όχι μόνο δείχνουν αλλά είναι και απόλυτα φυσικά;

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία