Με αυτήν τη σπιτική μάσκα προσώπου θα εξαφανίσετε τρίχες & μαύρα στίγματα από το πρόσωπό σας με μόλις μία εφαρμογή!

Μπορεί να είστε λάτρης της φροντίδας της επιδερμίδας, αλλά και πάλι το πρόσωπο σας να χρειάζεται ανανέωση! Γι ‘αυτό παρακάτω θα δείτε την απόλυτα αγαπημένη μάσκα προσώπου. Αυτή η μάσκα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι είναι απαλή, φυσική, φθηνή και καλύτερη από όλες, βοηθά στην εξάλειψη της τριχοφυΐας και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Τέλεια!

Το πλήρες κόστος αυτής της μάσκας είναι κάτω από 50 σεντς! Αυτή η μάσκα θα αφήσει το δέρμα σας λείο και απαλό. Το ασπράδι αυγού είναι ιδιαίτερα ευεργετικό επειδή περιέχει πρωτεΐνες που βελτιώνουν τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος.

Επιπλέον, εάν ψάχνετε τρόπους για να ηρεμήσετε την ακμή και να σφίξετε τους πόρους σας, βάλτε ασπράδι αυγού. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι το φυσικό είναι πάντα καλύτερο!

Έτσι, τώρα που ξέρετε ότι τα ασπράδια αυγών δεν είναι μόνο για μαγείρεμα, ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τη δική μας μάσκα. Θα πρέπει πρώτα να συγκεντρώσετε αυτά τα κοινά συστατικά που όλοι έχετε στο σπίτι:

  • Ένα αυγό
  • Χαρτοπετσέτες
  • Πινέλο μακιγιάζ
  • Μικρό μπολ ή κύπελλο

1. Ξεκινήστε με το ράγισμα του αυγού σας. Ξεχωρίστε τον κρόκο και αφήστε το ασπράδι να πέσει στο μικρό σας μπολ.

2. Καθαρίστε το δέρμα σας και στεγνώστε το. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα ασπραδιού με το πινέλο στις επιθυμητές περιοχές.

Mπορείτε είτε να στοχεύσετε σε τμήματα που μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα σε σπυράκια, όπως τη μύτη σας, είτε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μάσκα σε όλο το πρόσωπο.

3. Καλύψτε τις περιοχές που έχετε εφαρμόσει το ασπράδι αυγού με χαρτοπετσέτες. Όταν το δέρμα σας είναι κατάλληλα επικαλυμμένο, το ασπράδι θα μπορεί να κολλήσει εύκολα στο πρόσωπό σας.

4. Μόλις η μάσκα σας «μουμιοποιηθεί», προσθέστε ένα άλλο στρώμα ασπραδιού απευθείας στις χαρτοπετσέτες.

5. Περιμένετε 40 λεπτά ή έως ότου αισθανθείτε ότι η μάσκα έχει σκληρύνει πλήρως και στη συνέχεια τραβήξτε τα στρώματα χαρτιού προς τα πάνω, ξεκινώντας από το πηγούνι σας και τελειώνοντας με το μέτωπό σας.

Ήμασταν σκεπτικοί σχετικά με αυτή την μάσκα στην αρχή, αλλά η επίδειξη της YouTuber Arati στο παρακάτω βίντεο τα λέει όλα. Είναι πολύ εντυπωσιακά τα αποτελέσματα!

Δοκιμάστε αυτή τη μάσκα αμέσως και δεν θα χάσετε!

Credit: TipHero

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία