Προγούλι ΤΕΛΟΣ! 7 Αποτελεσματικές Ασκήσεις που θα σας Βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το Αντιαισθητικό Διπλοσάγονο

Για να μείνει το σώμα μας νέο και σε καλή φόρμα, θα πρέπει να τρώμε σωστά και να γυμναζόμαστε. Το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπό μας, καθώς με την ηλικία χάνει την ελαστικότητα και την ομορφιά του.

Έτσι, προτείνουμε μια σειρά από ασκήσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα βοηθήσουν το πρόσωπό σας να παραμείνει νέο και σε καλή κατάσταση για τα επόμενα χρόνια.

Προθερμάνετε τους μυς

Όπως πριν από την έναρξη οποιαδήποτε άσκησης, θα πρέπει να κάνετε μια εύκολη προθέρμανση για να ζεστάνετε τους μυς του προσώπου.

Μετακινήστε την κάτω γνάθο προς τα εμπρός και προς τα πίσω, αριστερά και δεξιά. Όλες οι κινήσεις πρέπει να είναι ελαφριές, ομαλές και χωρίς απότομες κινήσεις. 8-10 φορές είναι αρκετές για το ζέσταμα.

1.

Ανοίξτε το στόμα σας και κλείστε με το κάτω χείλος τα κάτω δόντια. Χαμηλώστε το κεφάλι σας και κλείστε το στόμα σας, ενώ σηκώνετε το κεφάλι σας προς τα πάνω. Επαναλάβετε 5-7 φορές.

2.

Βγάλτε έξω τη γλώσσα σας όσο το δυνατόν περισσότερο και προσπαθήστε να φτάσετε την άκρη της μύτης. Τα χείλη θα πρέπει να είναι χαλαρά. Επαναλάβετε 5 φορές.

3.

Γυρίστε το κεφάλι σας προς τα αριστερά, και ανασηκώστε το κάτω σαγόνι προς τα εμπρός. Θα αισθανθείτε τους μύες να σφίγγουν γύρω από το λαιμό σας, στην αριστερή πλευρά. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Για κάθε πλευρά, εκτελέστε την άσκηση 5 φορές.

4.

Φανταστείτε ότι θέλετε να φιλήσετε μια καμηλοπάρδαλη (ή κάποιον πολύ ψηλό).

Σηκώστε το κεφάλι του προς τα πάνω, ανασηκώστε ελαφρώς προς τα εμπρός το σαγόνι σας και ενώστε τα χείλη σας σαν να δίνετε φιλί. Αν κάνετε τα πάντα σωστά, θα αισθανθείτε ένταση στο λαιμό. Κρατήστε αυτή τη στάση για 5-8 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 5 φορές.

5.

Σε αυτή την άσκηση, θα πρέπει να τοποθετήσετε δύο γροθιές κάτω από το πηγούνι σας. Ξεκινήστε να πιέζετε το σαγόνι σας προς τα κάτω, ενώ με τις γροθιές πιέζετε προς τα πάνω. Η δύναμη της πίεσης θα πρέπει σταδιακά να αυξηθεί. Όταν φτάσετε τη μέγιστη πίεση, κρατήστε αυτή τη στάση για 3 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε για 3 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 5-7 φορές.

6.

Χαμογελάστε πλατιά και πιέστε την άκρη της γλώσσας προς τον ουρανίσκο, αυξάνοντας σταδιακά τη δύναμη πίεσης. Αν νιώσετε μια ισχυρή ένταση στους μυς του πηγουνιού, τότε το κάνετε σωστά. Κρατήστε αυτή τη στάση για 5 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε για 3 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 5-8 φορές.

7.

Γεμίστε το στόμα σας με αέρα, κλείστε τα χείλη και φουσκώστε τα μάγουλα. Τώρα πιέστε τις παλάμες σας στα μάγουλα, για να νιώσετε την ένταση των μυών. Εφαρμόστε μέγιστη ένταση, κρατήστε αυτή την στάση για 3-5 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια βγάλτε τον αέρα και χαλαρώστε. Επαναλάβετε την άσκηση 5-6 φορές.

Credit: Adme

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία