Αυτός ο Τύπος Μεταμορφώνεται στις Πριγκίπισσες της Disney Μόνο με Μακιγιάζ. Η Σταχτοπούτα θα σας Σοκάρει!

Υπάρχουν οι θαυμαστές της Disney, υπάρχουν οι εθισμένοι στις ταινίες της Disney, και υπάρχει ο Richard Schaefer, ένας 21χρονος ελεύθερος επαγγελματίας μακιγιέρ που μεταμορφώνεται στις αγαπημένες μας πριγκίπισσες της Disney. Και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, ο τύπος έχει φοβερό ταλέντο!

Ο νεαρός μακιγιέρ άρχισε να μεταμορφώνεται σε πρίγκηπες και πριγκίπισσες πριν από τέσσερα χρόνια. Κάθε μεταμόρφωση απαιτεί περίπου δύο ώρες και ράβει ακόμα και τα δικά του κοστούμια, μια ικανότητα που έμαθε μόνος του στο σχολείο για να ξεχνάει το γεγονός ότι του έκαναν bullying. Του έλεγαν συχνά ότι φαίνεται ανδρόγυνος, και έτσι αποφάσισε να μετατρέψει αυτά τα σχόλια σε κάτι θετικό, και ξεκίνησε τις μεταμορφώσεις.

Αναφέρει ότι οι μεταμορφώσεις του τον έχουν βοηθήσει να νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση, και πλέον έχει ξεπεράσει τους 80.000 ακόλουθους στο Instagram. Δείτε τις φοβερές του δεξιότητες στη μεταμόρφωση στις φωτογραφίες που ακολουθούν και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: boredpanda.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία