Πασίγνωστο Movτέλo δείχνει τις Ραγάδες της στο Instagram και τα Σχόλια παίρνουν Φωτιά. Δείτε την και πείτε μας τη Γνώμη σας!

H Chrissy Teigen είναι ίσως από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, αλλά έχει κερδίσει λεγεώνες θαυμαστών επειδή είναι μία από τις πιο φυσιολογικές σταρ.

Γράφει στο Twitter για το φαγητό και απαντάει στις ερωτήσεις του κόσμου για το πώς είναι να είσαι διάσημος στην πραγματικότητα – είναι ξεκαρδιστικά ειλικρινής.

Και τώρα, 4 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, Luna, η Chrissy είναι απίστευτα ειλικρινής για το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της.

hi my lulu!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Ανέβασε μια φωτογραφία με τις ραγάδες της στο Snapchat με το σχόλιο: “LOL, τα πόδια μου έχουν παραπόταμους.”

Ανέβασε και βίντεο, για να το δούμε καλά:

Και ο κόσμος την λάτρεψε γι’αυτο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ειλικρινής για τις ραγάδες της. Έχει ανεβάσει κι άλλη φωτογραφία, με λεζάντα: “Οι ραγάδες λένε γεια”.

Bruises from bumping kitchen drawer handles for a week. Stretchies say hi!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Ο κόσμος το λάτρεψε και αυτό.

Εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να ανεβάσει την φωτογραφία και θέλει να επιβάλει απαγόρευση στις εφαρμογές επεξεργασίας των φωτογραφιών, όπως το Facetune.

Μιλώντας σε μια εκπομπή, είπε:

“Δουλεύω πάνω σε ένα βιβλίο μαγειρικής και χτυπούσα στα χερούλια της κουζίνας και της πόρτας κάθε φορά. Στην πραγματικότητα έβγαζα φωτογραφία τις μελανιές και τότε είδα τις ραγάδες. Έχω εφαρμογές, όπως το Facetune και το Photoshop και απλά δεν ήθελα να το κάνω πια. Και δεν πρόκειται να το ξανακάνω, γιατί νομίζω ότι ξεχνάμε πώς είναι οι πραγματικοί άνθρωποι. Τα πρότυπα είναι τόσο γελοία.”

This cake!! Mashed potatoes, gravy, fried chicken, cornbread and mac and cheese!! And it’s not just pretty, it’s seriously delicious! Thank you @breescakes!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Συνέχισε αποκαλύπτοντας πόσο ψεύτικες μπορεί να είναι αυτές οι φωτογραφίες.

“Έχουν φτάσει σε ένα σημείο που δεν πειράζουν απλά το δέρμα τους. Αλλάζουν στην ουσία το σχήμα όλου του σώματός του και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό όταν διορθώνονται τόσο πολύ. Είναι άδικο. Ξεκίνησε με το μπότοξ, αλλά τώρα έχει επεκταθεί σε αυτό το φαινόμενο με το photoshop και τις έχω δει αυτές τις γυναίκες από κοντά και δεν είναι έτσι. Θέλω να το ξέρετε.”

Μπράβο, Chrissy!

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία