Μοντέλο από τη Σουηδία εθισμένο στις Πλαστικές, ξοδεύει μια περιουσία για να κάνει τα Μάτια της… ΕΤΣΙ!

Η άποψη ότι “η εικόνα είναι το παν” που ο χώρος της μόδας περνάει στο κοινό του, μόνο προβλήματα φαίνεται να δημιουργεί. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ανθρώπους, επηρεασμένους από αυτή την τάση, να ξεπερνούν κάθε όριο προκειμένου να φτάσουν το “ιδανικό”.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις ομορφιάς μπορεί να είναι ακόμη και εθιστικές για κάποιους από αυτούς, κάτι που γνωρίζει από πρώτο χέρι το μοντέλο από τη Σουηδία, Pixee Fox.

Νομίζετε ότι έχει το απόλυτο σώμα “κλεψύδρα”;

Ε λοιπόν η Pixee (το μοντέλο στην παραπάνω εικόνα) πιστεύει ότι σίγουρα το έχει. Στην τελική, προκειμένου να πετύχει το παραπάνω αποτέλεσμα αποφάσισε να αφαιρέσει χειρουργικά έξι από τα πλευρά της!

Η Pixee έκανε πρόσφατα άλλη μία εγχείρηση για την εγκατάσταση τεχνητών εμφυτευμάτων στα μάτια της προκειμένου να αποκτήσει το έντονο πράσινο χρώμα που βλέπουμε στα… καρτούν! Αυτή είναι φωτογραφία της μετά την πρώτη σειρά των διαδικασιών, με μόνο το δεξί μάτι της να έχει το εμφυτεύμα.

Κάθε άτομο με λίγη λογική μπορεί να καταλάβει ότι τα τόσο δραστικά μέτρα για την επιφανειακή ομορφιά, μόνο ασφαλή δεν μπορεί να είναι. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποια που απλά δεν την νοιάζει και ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε τέτοιες επεμβάσεις.

Αυτά ήταν τα μάτια της πριν την επέμβαση. Όπως βλέπετε ήταν ήδη πράσινα…

Και αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα:

Credits: Witty Feed

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία