Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ: Με ΑΥΤΑ τα 10 Φυσικά Συστατικά θα τα εξαφανίσετε, μια για Πάντα!


Οι τακτικές επισκέψεις στον αισθητικό και η καθημερινή φροντίδα θα κάνουν το δέρμα του προσώπου σας καθαρό και όμορφο.

Βρήκαμε μερικά φυσικά υλικά που υπάρχουν στα περισσότερα σπίτια, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα.

Λεμόνι + μέλι + ζάχαρη

Κόβουμε στη μέση το λεμόνι, βάζουμε στο μισό κομμένο λεμόνι μέλι για να καλύψει όλη την κομμένη επιφάνεια και πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη. Είναι ένα φυσικό απολεπιστικό και το εφαρμόζουμε κατευθείαν πάνω στο πρόσωπό μας. Αρκεί μία φορά εβδομαδιαίως.

Βαζελίνη + πλαστική μεμβράνη

Εφαρμόζουμε αυτή τη μέθοδο αμέσως μετά από ένα ντους, όταν οι υδρατμοί έχουν ανοίξει τους πόρους μας. Εφαρμόστε ένα στρώμα βαζελίνης στις προβληματικές περιοχές που θέλετε να καθαρίσετε. Τοποθετήστε από πάνω πλαστική μεμβράνη και μια ζεστή πετσέτα. Κρατήστε το όσο υπάρχει ζέστη. Με ένα μαντηλάκι καθαρισμού απομακρύνουμε τα υπολείμματα της βαζελίνης και πιέστε απαλά με τα δάχτυλά σας τα μαύρα στίγματα. Σκουπίστε το δέρμα με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με λοσιόν. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 1-2 φορές το μήνα.

Λάδι καρύδας + αιθέρια έλαια

Σε 1/4 του φλιτζανιού ζεστάνετε ελαφρά (περίπου 10 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων) λάδι καρύδας, 10 σταγόνες από αιθέρια έλαια λεμονιού, λεβάντας, tea tree και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη μάζα. Απλώστε σε ένα κομμάτι βαμβάκι και χρησιμοποιήστε το ως λοσιόν μετά από κάθε πλύσιμο προσώπου.
Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε σφραγισμένο βάζο.

Κανέλα + αλεύρι βρώμης

Ανακατέψτε για 1 κ.σ. αλεύρι βρώμης και ίση ποσότητα κανέλα σε σκόνη. Προσθέστε λίγο ζεστό νερό και ανακατέψτε καλά. Η συνοχή του μίγματος θα πρέπει να είναι μια πολύ παχιά κρέμα. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας εφαρμόστε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για περίπου 1 λεπτό. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.
Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα όχι παραπάνω από 2 φορές το μήνα.

Ενεργός άνθρακας + πράσινος άργιλος

Αναμειγνύουμε 1/2 κ.γ. ενεργό άνθρακα σε σκόνη, 1 κ.γ. πράσινο άργιλο και 1/2 κ.γ. ζεστό νερό. Ανακατέψτε καλά μέχρι η μάσκα να μην έχει σβώλους. Με ένα σφουγγαράκι ή ένα βουρτσάκι εφαρμόστε στο πρόσωπο. Κρατήστε μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει και ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.
Θα έχετε εξαιρετικό αποτέλεσμα εφαρμόζοντας 1-2 φορές την εβδομάδα.

Κατακάθι καφέ + λάδι καρύδας

Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι λάδι καρύδας (που προηγουμένως θα έχετε ζεστάνει ελαφρά) με την ίση ποσότητα κόκκους καφέ (φρέσκο κατακάθι). Ένα μέρος του μίγματος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως, καθαρίζοντας το δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Μετά την εφαρμογή στο πρόσωπο αφήστε για 5 λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Επαναλάβετε 1 φορά την εβδομάδα.
Το υπόλοιπο μείγμα μπορείτε να το βάλετε μέσα σε ταψί για κέικ ή σε παγοκυψέλες και τα βάζουμε στην κατάψυξη. Έτσι θα έχετε πάντα εύκαιρη μια μάσκα απολέπισης.

Αλόη + λευκός πηλός + αιθέρια έλαια

Αναμειγνύουμε 2 κ.γ. λευκό πηλό, 1 κ.γ. τζελ αλόης, 1 κ.γ. απεσταγμένο νερό, 3 σταγόνες έλαιο από ylang-ylang και λεβάντα. Ανακατεύουμε καλά μέσα σε ένα γυάλινο ή κεραμικό μπολ μέχρι να γίνει ομοιογενές. Απλώστε με ένα πινέλο ή ένα σφουγγάρι στο πρόσωπο και αφήστε το για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Χρησιμοποιήστε 2 φορές το μήνα.

Πλιγούρι βρώμης + γιαούρτι + μέλι + ελαιόλαδο

Ανακατέψτε στο μπλέντερ 1/4 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης με 2 κ.γ. γιαούρτι, 2 κ.γ. μέλι, και 2 κ.γ. ελαιόλαδο. Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο για 1-2 λεπτά με κυκλικές κίνησεις. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Σε ευαίσθητο δέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα, εφαρμόζοντας για 5-7 λεπτά.
Επαναλάβετε τη διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα.

Ζάχαρη + μέλι + ελαιόλαδο + εκχύλισμα βανίλιας

Αναμειγνύουμε 1/4 του φλιτζανιού λευκή ζάχαρη με την ίση ποσότητα καστανή ζάχαρη, 1 κ.γ. μέλι, 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο, 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο. Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο, κάντε απαλά απολέπιση σε προβληματικές περιοχές. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Χρησιμοποιήστε 1 φορά την εβδομάδα. Μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα σφραγισμένο δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου.

Credit: adme.ru

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία